Friday, November 2, 2007

Back to the Future!



NBA -kauden alkamisen jälkeen aamurutiineihin paluun tehnyt boxscore -selaaminen toi tänään mukaanan pienen yllätyksen. Penny Hardaway pelasi 8 minuuttia! Tämän merkkitapauksen vuoksi pistän tähän vähän ysärihighlightseja ja pidän ainakin kyseiset 8 minuuttia Orlandon no:1 -paitaa päällä.



Ja tottakai tuubista löytyy aina muutakin jännää, seuraavassa vielä Top 10 "dunks on Shawn Bradley". Mormoniparka, onneks sille sentään maksettin ihan hyvä korvaus..



Ed O'Bannon ja Robert Pack? legendaarista..

4 comments:

ILL said...

Äijä, hei! Toi on sama "hd" penny pätkä, jonka sä jo kerran tänne postasit. Sininen pikseli lyö punasen pikselin naamaan!

joku pelikielto pitäs tulla!

tuplajuusto said...

tarkistitko? ja koita ite ettiä parempia tuubista, kaikki yhtä lailla sontasia, perkele. ilmeisesti vuoden 97 jälkeen mitään matskua eio käännetty dvd:lle.

mutta jos näin on todella käynyt, syvät pahoittelut. tosin kommentoija voisi itsekin välillä postailla jotain, jotta kritisointi olisi edes teoriassa mahdollista. eikä mitään valituksia "töistä" tms.

tuplajuusto said...

eh, siis vuotta 97 ennen. tulin just tampere jazz happening -festarilta kotiin, olo on sen mukainen..

MikeLowry said...

Aah, on kuin vuosi olisi 1994 ja elämä vielä edessä. Shaq ja Penny valloittavat Floridan rantojen ohella parkettivaltakuntaa peli peliltä. Senttereiden aikakausi on juuri aluillaan Patrick Ewingin temmeltäessä poikamaisen nuorekkaalla askelluksella kohti mestaruuden lämmintä syleilyä.

Tuo oli silloin ja meille jäi tulevaisuus, jossa Tim "got no flashy moves" Duncan dominoi nukuttamalla ensin vastustajat ja sitten yleisön syvään uneen. NBA lakkas olemasta pari vuotta sitten merkityksellinen sarja meikäläisen kirjoissa.. Ennemmin sitä nykyään kattoo vaikka NHL:ää