Saturday, December 29, 2007

Yksi lensi yli käenpesän

"...Al Fayed revealed his desire to see attacking football return to Craven Cottage.."
"... wants to see a return to the passing game..."
"... vision will return Fulham to its tradition of playing attractive, passing football..."


0-0...

Craven.

adj.

Characterized by abject fear; cowardly.

n.

A coward.

4 comments:

ILL said...

...kun ekan kerran kuulin että Hodgsoni on FFC:n uus manageri niin eka ajatus oli: "niin varmaan!" Sitten ajattelin, että teen postauksen otsikolla "täydellinen myrsky".

Fulhamin peli on sellasissa kantimissa, että on palattava perusteisiin eli jalkapallossahan tarkoituksena on estää vastustajan maalinteko ja itte luotava pari paikkaa per peli ja käytettävä ne hyväkseen kovalla prosentilla. Tai siis ainakin jos aiotaan menestyä yhellä härällä ja kolmella juopolla irkulla. Eli Hodgsonin palkkaaminen on oikeastaan täydellinen ratkaisu!

Ehkä totuus lieneekin sanan "attractive" tulkinnallisuudessa.

tuplajuusto said...

No sehän oli Al-Fayed, joka tota "attratctive" -sanaa viljeli. Ei ollut vissiin Hodgsonin ansioluetteloa tutkinut kovin syvällisesti.

Mutta, luulenpa myös että Mister pystyy pitämään Fulhamin pääsarjassa. Mikä tässä hämää on toi "multi-year" meininki, onko Hodgsonin pelityyli sellanen että fanit jaksavat kattella? Tod.näk. ei, mutta kattellaan nyt ensin tää kausi..

tuplajuusto said...

edellinen suomennettuna:

pidin paljon tästä postauksesta ja teidän bloginne on varsin mielenkiintoinen, tulen käymään täällä myöhemmin =) luulen, että pidät blogistani (CresceNet) sen jälkeen kun olet käynyt siellä kerran. kirjoitettuna osoite on htt://tämäonhuijaus.com. hali.

hmm, onkohan tämä jokin huijaus..?

MikeLowry said...

2 takaiskumaalia toisella puoliajalla. Eli maailma rullaa omalla normaalilla tahdillaan vaikka mr. Hodgson vaihdettiin peräsimeen