Thursday, January 3, 2008

Fartin' Barton


Joey Bartsia ei päästetty vapaaksi takuita vastaan, traagista. Oikeuskäsittely on parin viikon päästä, mutta lienee todennäköistä että tätä herrasmiehen prototyyppiä ei päästetä vapaaksi pelkällä sormille läpsäisyllä. Muistetaan kuitenkin, että Bartonia epäiltiin pahoinpitelystä viimeksi alle vuosi sitten. Uhrina oli Ousmane Dabo, jota Barton myllytti treenien lomassa. Seurauksena Dabo koki näyttävänsä "elefanttimieheltä". True dat.. Saa nähdä miten äijän käy, näkyneekö enää kentän puolella tämän kauden puitteissa.. Täydellinen syntilista löytyy täältä.

Asian jalkapallollisena vaikutuksena luulisi olevan Emren peliajan lisääntyminen. Siis luulisi, sillä esim. eilen Big Sam päätti laittaa keskikentän keskellä pallovarman ja visionäärisen kaksikon Butt-Faye. Ehkäpä Emren vuoro koittaa sitten kun Faye lähtee Afrikan kuppiin, mutta kieltämättä puolueeton katsoja on tällaisesta hieman ihmeissään. Ja "you don't know what you're doing" -huudot voimistuvat..

UPDATE: Pääsi se sittenkin vapaaksi. Olikohan se nyt ihan fiksua..?

3 comments:

tuplajuusto said...

täysin aiheesta sivuten, mitä ihmettä tässä tapahtuu? pelottavaa..

ILL said...

Onhan se ny naurettavaa pitää miestä vangittuna ihan joka nakkikiska faitin jälkeen!

Newcastle voi mun puolesta jatkaa samaan malliin. ps. tulosveto kiinni 21-kertoimella!

ILL said...

..ja ainakin vankilassa joeyn neitsyys ilmeisesti säilyi:

One man showed off a mobile phone picture which appeared to show a shirtless Barton in the jail's gymnasium with his arm around a fellow inmate.