Sunday, March 9, 2008

Häviämisen TasotKaksi jättiläistä kohtasi kaatajansa eilen maailman vanhimmassa ja arvokkaimmassa jalkapallokilpailussa FA Cupissa.

Syy ManU:n putoamiseen onneksi löytyi. Ja yksi kaikkien aikojen pahimmista sukeltajista Cristiano Ronaldo nauratti kuulijoita kommentoimalla:

"This is the best league in the world. But I'm scared sometimes because some players do unbelievable fouls, and the referee protects the defender - not the skilled players."

Chelsean kaatoi ykkösen Barnsley ja jälkeenpäin paljon parjattu John Terry osoitti luokkansa toivomalla Barnsleyn voittavan koko kupin.

Tahroja paperilla.

9 comments:

tuplajuusto said...

Määän, äijä koittaa provosoida. Näiksää sen Distinin virheen?? Selvä pilkku, eikä Kuszcakia olis pitänyt ajaa ulos..

Terrystä ei kommenttia, kusipäinen koulukiusaajanilkki. Oho, nyt se kommentti lipsahti jo..

tuplajuusto said...

Manu-Pompey

Ferguson

Highlightit Skyn nettisivuilla, omituista..

Enivei, näin räikeitä anti-Manu -postauksia ei tarvi tehdä tulevaisuudessa, tai irtisanoudun. Pitäähän meillä joku poliittinen linja olla, perkele.

ILL said...

Ei millään pahalla, mutta meikäläinen sanoo asiat niinku ne on. Mulla ei oo mitään ManU-linjaa ja annos realismia tekis terää tohon sunki fanitukseen.

Ihan sama oliko se pilkku vai ei, jos ei pysty pompeya vastaan tekeen maalia ja luulee että se tuomareiden vika niin ei ansaitse jatkaa eteenpäin.

ILL said...

Toi Ronaldon tilanne on ihan selvä kalastus, jalat irtoo paljon ennen kontaktia ja onhan se selvä että se ei enää saa noista tilanteista vihellystä ku on niin monta kertaa hypänny.

Koosakin tilanne oli ihan samanlainen, kun se mistä Fergie isoon ääneen vaati Fulhamia vastaan pilkkua, kun Niemi pakotti Ronaldon hyppäämään. Eli eikö noista nyt sitten pidäkään antaa pilkkua?

tuplajuusto said...

just, jääkiekkotaklaus.. ihan sama missä kohtaa ne jalat irtoo. "selvä kalastus" eio yhtään liiottelua?

mutta tosiaan peli olis pitäny pystyä voittaan, paikkojahan oli hirvee määrä. ja fergusonin reaktio on aika normaali, se olis varmaan maininnu siitä pilkusta vaikka manu olis voittanut. vanhalle koiralle uudet temput jne..

mutta että selvä kalastus? provosointia. en provosoidu, ainakaan enempää.

MikeLowry said...

Ladies and gentlemen Michael Carrick. Jos ei puolesta metristä pysty palloa lakaseen sisään, niin vittuun koko liigasta sanon minä. Jokainen suomalainen puulaakijyräkin olis runnonu sen sisään.

Ja toisekseen, montako yksinläpi paikkaa Rooneyn tarvii vielä härsiä ennen ku sitä voidaan alkaa sanoa liigan huonoimmaks viimeistelijäks.

Anonymous said...

http://stuffwhitepeoplelike.wordpress.com/

klassikko!

tuplajuusto said...

Olympiakosin koutsi sai kenkää, kun eivät voittaneet Chelskiä. Why not, odotukset olivat varmasti korkealla ottaen huomioon Chelsean viimeaikojen cup-menestyksen.

Olympiakos on muuten sarjakakkonen, pinnan kärjestä. Raakaa menoa..

MikeLowry said...

Happy 1st B-day Nats!Sports! Lauantaina räjähtää!