Monday, March 3, 2008

Kun miehet oli puuta...


Tuli tässä taannoin Simmonsin Seattle kolumnia lukiessa hieman nostalginen olo. Tunnetusti paras nostalgiaan keksitty lääke on viettää pari tuntia youtubessa. Ja melkoisia aarteita sieltä taas löytyikin.

Unohtakaa se nykyinen 30 kiloa ylipainoinen yhdeksän lapsen isä, Reign Man oli yhekskytluvun puolessa välissä kovempi kuin kassillinen kiviä.

Vuonna 2000 pistettiin donkkikisan historian kirjat uusiks. Shaqin ilme Vincen slamin jälkeen on reaktioiden kautta aikojen top kympissä.

Kaks kovinta ikinä, MJ vs The Human Highlight Film (way back when kun starat kävi vielä ottamassa osaa donkkikisaan. You heard me LeBron!).

AI:sta olis saatu melko varmaan yks NFL:n kovimmista DB:sta. Tai sitten Mike Vick ennen Mike Vickiä. Guess we'll never know.

LeBron high schoolissa. Ei oo reilua, kun kaveri on kentän isoin ja nopein.

On se vaan komeeta, kun isot miehet laittaa jalalla koreasti.

Ennen Maddenia oli Tecmo Bowl ja Bo Jackson oli Tecmon jumala. (extra pisteet ääniefekteille)

Että sellasia...

6 comments:

ILL said...

Hienon kuvan valittit! Siinä näkyy hienosti, mikä oli reign manin viehätys...sen tyyli oli ihan toisenlainen kaikkine spontaaneine eleet donkkien jälkeen.

Aika raiskaustahan noi sen donkit on.

MikeLowry said...

Kuka valitsi kuvan ja kuka kävi muuttaassa sen postaukseen jälkikäteen? Mystisiä asioita tapahtuu cyperavaruudessa joka hetki. Ite olisin ehkä mennyt sen kuvan kanssa, jossa Kemppi osottaa jotain surullista pulliaista kahdella kädellä donkkinsa jälkeen. Makuasia sano koira muniaan nuollessa..

ILL said...

On muuten yllättävän nihkeet valikoimat, mutta kaiken näköstä cheerleaderia ja ohion mallia tulee kyllä tasasesti kuvahaussa.

tuplajuusto said...

Kahdenkäden sormiosoitus -> The Lister Blister.

Alton Lister jäi aika pahasti alle, Shawnin itsensä mielestä paras suorituksensa (lähde").

MikeLowry said...

"And Shawn Kemp was not human for like 3 years. Then, he discovered crack and ‘dem ho’s. The downfall of every man."

Sitä ei voi varmaan paremmin verbaalisesti esittää kuin yllä.

Propsit tosta Lister Blisterin muistamisesta. Soi kellot päässä heti kun luin sen. Pitäs varmaan lukea niitä ekoja slameja hieman useammin, jotta säilyis tuollaiset mielessä.

Asiasta aasinsiltaan. Nyt on sitten löydetty selitys sille, miksei Kyöstillä ole viimeaikoinanäkyny niitä kotikissoja. Allergiahan se oli. Mutta mitkä ovatkaan pitkän aikavälin seuraukset? Onko lääkitystä, vai tarviiko ruveta aukomaan kaapin ovea?

ILL said...

Kroonista puutostautia!