Friday, March 28, 2008

Mitäh?


Hodari kritisoi Hitti-Littiä harjoitusten (ja pelien) välttelemisestä! Yllättävää, viaton sivullinen kun kuvitteli tämän avioliiton kestävän sivistyksen tuhoon (n. 2032) asti. Onko seuraavaksi luvassa soitto jees-mies Baxterille?

RH: Alright, Stuey?
SB: Yes, mister.
RH: I reckon you've got no choice but to drop this Lit-maanen feller.
SB: But mister, the side is awful as it is, surely we.. eh, I mean I can't! And what about this "offensive football" that we.. eh, I promised to the press, mister?
RH: 'assenough, young lad, do as I say! Unless you want to be sent to Sweden again..?
SB: Certainly, mister. I'll make the arrangements, mister. Not to Sweden, mister.

Onko siis niin, että yllä oleva kuva jää historian kirjoihin ainoaksi todistusaineistoksi siitä, että Littipeukun ja Fulham FC:n tiet kohtasivat? Yllättävää ei tietenkään ole se, että näin käy. Mutta tällaista dramaattista välirikkoa tuskin kukaan veikkasi.

In other news, Sir Alexin naama on ainakin näin punainen. Syynä Darren Fletcherin "out for the season" -status keskiviikon täysin merkityksettömässä harjoituspelissä sattuneen polvivamman vuoksi.

Lisäksi, Liverpool selviytyi ensi vuoden Tsämpz Liikaan (tm). Syynä tähän Merseysiden taiston ennenaikaiseen ratkeamiseen toimii Tim-Timmy Cahillin kauden päättävä meta-tátá-loukkaantuminen.

Eric Cantona oli asiasta tätä mieltä. Hullu mies..

4 comments:

ILL said...

Metatarsalia vastaan pitäs pitää joku rotesti!

eniwei, iltasanomien uutisissa oli hyvää perspektiiviä tohon litmashommaan:

Litmanen ei ole viime vuosina ollut erityinen kultakaivos seurajoukkueilleen. Malmö FF:ssä viettämänsä kahden vuoden aikana hän pelasi kaikkiaan kymmenessä ottelussa.

Samalla ajanjaksolla hän esiintyi Suomen maajoukkueessa yksitoista kertaa, joista Hodgosonin alaisuudessa pelattiin kymmenen.

Litmasen otteet ruotsalaisseurassa saivat lähes koomisia piirteitä. Toukokuun 2007 loppupuolella hän ilmoitti tekstiviestillä seurajohdolle olevansa sairas. Hän esiintyi kuitenkin jo hieman yli viikon kuluttua maajoukkueen ottelussa Serbiaa vastaan. Hän loukkasi ottelussa akillesjänteensä.

Litmanen ei pelannut viimeisellä kaudellaan yhtään ottelua Malmö FF:n riveissä. Hän ajoi kuitenkin seuran harjoituksissa heinäkuussa kolmipyöräisellä muutaman kierroksen kentän ympäri.

ILL said...

ainii ja tästähän puuttuu se ku jari sai silmävamman kun joukkuetoveri avas pullon nuuskapurkilla ja osu jaria silmään!

ILL said...

HAAHAAA @ hogsoni otti pulttia siitä että litmanen keskittyy maajoukkueeseen!

tuplajuusto said...

Se nuuskamies oli joukkueenjohtaja, Hasse Borg nimeltään. Eli kavereiden kesken Hasse-karhu.

Ruotsalaiset ja nimet..

T: Patrik Sjöberg