Thursday, May 1, 2008

No brains, just plain dumb!

Edellisessäkin postauksessa mainitun Paul Piercen käsimerkin jälkimainingeissa sopiikin tehdä pieni katsaus ammattilaisurheilijoiden järjenkäyttöön tai sen puutteeseen. Asioiden perspektiiviin laittamisen helpottamiseksi olen jaotellut nämä kyseenalaiset suoritukset urheilulajien mukaan. Lisäksi lopussa on pari vapaavalinnaista kategoriaa. Enjoy!

NBA:
 • Legendaarinen Carmelo Anthonyn "no snitching" video. Anthony by the way ylitti laillisen promillerajan viimeisimmässä toilailussaan. Vielä kun saataisiin Melo ja Ricky D samalle klubille off-seasonin aikana *huokaa toiveikkaasti*
 • Ja tietysti kuka voisikaan unohtaa Brawl at the Palacea. Ron-Ron ja muut vs. Turtle ja turtlen kaverit. Jermaine O'Nealin nyrkki vastaan Turtlen naama päättyi odotetuin seurauksin
 • Ricky Davis heittää ohi omasta korista yrittäessään saada 10:ttä levypalloa uransa ensimmistä tripla-tuplaa varten. Sääli, ettei kukaan opettanut Rickyn hoodeilla, että omaa koria yrittäessä levypalloa ei tilastoida.
 • Skip-to-my-luo avaa suunsa ja Chris Paul tuhoaa Rocketsin seuraavassa pelissä heittäen pientä kuittia päälle. Skipille ei kukaan ghettojen kasvatti osannut opettaa olla vittuilematta paremmilleen.
 • Shavlik Randolph osoittaa suvaitsevaisuutta a la Project, "Don't bring your gayness on me and I'm fine". Sivukommenttina todettakoon, ettei yksikään NBA:n aktiivipelaajista ole kävellyt rinta rottingilla kaapistaan pihalla. Wonder why... hmmm... Shavlik on muuten määritellyt gayness sanan seuraavasti: Gayness (n.)-
  1) When a dude just starts Frenching you for no reason and then wants to have all kinds of buttsex with you.
  2) When the dude is not only gay but is a mystical queer wizard capable of converting anyone into an uncontrollable homosexual.
  3) When a dude gives you unsolicited and overly sassy fashion advice.
NFL:
 • Pacman Jones, makin' it rain. 'nuff said!
 • Fred Smooth, sex cruise
 • Onterio Smith, the Whizzinator
 • Mike Vick, Dawg Pound, oikeestaan niin itsestään selvä, ettei tarvis olla listalla
 • T.O. ja kaikki mitä ikinä suustaan on päästänyt
Ja motivaatio loppui kesken. Osassa kaksi käsitellään MLB, Nascar ja NHL. Lisäksi sosiaalista kommentointia syistä, miksi mustat ryssivät muita useammin. Vai ryssivätkö? Stay tuned. Loppuherkkuna muutama naseva sitaatti aikamme suurmiehiltä lajiin katsomatta. Ja kaikkille halukkaille wanna-be-ganstoille (you know who you are) opintosuunnitelma ensi syksylle.

2 comments:

tuplajuusto said...

"I dunno. I never smoked any Astroturf."
-Tug McGraw, asked whether he preferred grass or Astroturf

Word!

Lauri, käytä nyt perkele jotain oikolukua ennen kun päästät noi juttus maailmalle. Eikä joku rotu-erottelu-sensorikaan olis pahitteeks, cracker.

Kaikki ryssii yhtä paljon, vain ryssimistavoissa on eroja.

MikeLowry said...

Materiaalin tuottaminen kun sattuu olemaan sellainen eteerinen prosessi, ettei siinä kirjoitusvirheisiin ehdi keskittyä. Joko palkkaat editorin tai sitten lopetat itkemisen.

Ja by the by... ei ole mun vika että otsikoihin nousevat toilailut ovat hitusen verran useammin tummien valkoisten miesten. Rehellinen kommentointi ei ole rasismiin rinnastettava asia.