Monday, May 5, 2008

Samppanja jäihin!Se oli ikimuistoinen futiskevät 2007. Viime vuonna joimme voitonmaljat liigan osalta jo juhannuksena, sen verran selvästi TamU liikaa hallitsi. Ratina puukattiin tukkoon pari kertaa, kun TamU moukaroi pari euro-tiimiä maan rakoon.

Savolainen downgreidattiin isompaan ja paskempaan Savolaiseen. TPV:lle Big Willy on varmasti kova vahvistus. Rahaa tuli, mutta ringin laajentamisen sijaan vaihtopenkillä on Ilveksen junnuja ja takkiin tulee jengeiltä, joilla ei kymmeneen vuoteen ole ollut suomalaisia pelaajia, joilla ei ole kotikentällä ees ruohoa eikä katsomoita.

Joukkueesta puuttuu liideri, joka vaatisi Vilin kaltaisilta surffaajilta primäärisuorituksia. Pallonhallinnan sijaan ainoa taktinen villikortti on heittää Henri "aina pihalla" Myntti kärkeen ja toivoo että Henkka-Maukan paha hengenhaju pelottaa vastustajan topparit kuoliaaksi.

We're fucked until further notice.

1 comment:

tuplajuusto said...

Koska saa alkaa huuteleen Zicoa pihalle? Kauanko niillä vanhoilla meriiteillä voi hiihdellä? Mitkä ne vanhat meriitit on? Viiltävät analyysit Ylen tv-studiossa? Kiireet shortsit 80-luvulla Franfurter Kickersin vaihtopenkillä?

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa jne.

Zico (jos ei ulos niin ainakin) johonkin v!tun valmennuskurssille! Ja Myntti takasin pohjanmaalle, sehän se Ropsin voittomaalin suurin arkkitehti oli, yllättäen.