Saturday, May 24, 2008

Portti Purtti MakasiiniNats!Sportsin laadunvalvonta-osasto on tällä viikolla myhäillyt tyytyväisenä blogin telemetriikkaa tutkiessaan ja todennut laadun parantuneen äärettömästi (koska nollalla ei voi jakaa!). Yhden toimituksen sarjatulipostaajan Ronaldo-pyhiinvaellusmatkan vaikutusta asiaan tutkitaan.

Urheilun maailma kuitenkin odottaa ei ketään ja tämä makasiini kertaa tärkeimmät tapahtumat yhden blogaajan vinkkelistä.

Joey Barton joutui vankilaan, joten hänen yllä näkyvä sädekehänsä luultavasti vain suurenee newcastle-fanien keskuudessa. Ainoa huolenaihe onkin, että raitojen suunnan vaihtuessa Joey voi äkkiä sairastua anoreksiaan. (koska vaakaraidat lihottavat, get it? - toim.)Jari Litmasen Fulham-ura loppui, kun hänelle heilutettiin "mökin" taka-ovea. Litmanen teki jälleen historiaa tutulla tyylillään kehitelleen itselleen innovatiivisia tapoja loukkaantua. Mukana tällä kertaa: sydänvaivat (jotka paranivatkin yhtäkkiä itsestään), väärät pohjalliset ja harjoituksissa päähän osuneen vedon aiheuttama korvatulehdus. Hodgsonin vaikutukset Fulhamiin ovat luku sinänsä ja henkeä pidätellen tällainen casual-fani odottaa, kuinka paljon norjalaisista tippeligan - jyristä voi maksaa ylihintaa. Fulham FC:lle voi antaa suoraa palautetta kaudesta, toivottavasti myös vapaamuotoisesti: "we want our Cookie back" - tyyliin.

Atlantis FC Haka, tuo paskanhajun kotimaan ylpeys, sai mystisesti lisenssin Uefa-kuppiin vain hieman sen jälkeen, kun oli hävinnyt yhden pelinsä 7-0. Tuttuun suomalaiskansalliseen tyyliin äänestyksen ainoa ei-ääni tuli lautakunnan suomalaiselta jäseneltä. Ja tämä on jo niin uskomatonta, että ei pysty kommentoimaan.

Utd puolestaan otti ensin turpaansa HJK:lta 5-1 ja sitten voitti kotonaan FC KooTeePeen (seuraavaksi kymenlaaksossa opetellaan tavuja), 4-2. Eroa kärkeen on paljon, mutta esimerkiksi HJK on jättänyt etsikko aikansa hyödyntämättä ja on vain kuuden pinnan päässä.

Anelka on tyytymätön Chelseassa. Ihan tosi?

1 comment:

tuplajuusto said...

hull city! ei pysty käsittään! montakohan maalia joku torres paiskoo näitä ja stokea vastaan, 10?