Thursday, August 7, 2008

No Mas, No Mas!Ympäri maailman, kuun kiertoradan ja koko galaksin asunalueiden ihmiset ja ihmisenkaltaiset heräsivät tänään tai menivät nukkumaan eilen kahteen ilouutiseen. Kesän kaksi pitkää saagaa ovat ohi. Brett Favre kääntää perseensä Green Baylle, omalle maineelleen ja itsekunnioitukselleen menemällä tapattamaan itsensä NY Jetsin hyökkäyslinjan taakse.

Cristiano Ronaldo puolestaan vihdoin ymmärsi, että mitä Ritari Punanenä sanoo, se pätee. Ronaldo myös yllättävässä rehellisyyden puuskassa otti vastuun itselleen Unitedin ja Realin välejä koetelleesta jupakasta, globaalin talouden taantumasta, ruoan hinnasta ja inflaatiosta. Jättäen kuitenkin jostain syystä mainitsematta minkälaisen viruksen Wayne "oluthana" Rooney sai Afrikan kiertueella, "emme olleet yökerhossa viiden leedsiläisen nuubialaisen ammattilaisen kanssa" Ronaldo jätti lisäämättä.

Näiden kahden uutisen myötä pörssikurssit lähtivät nousuun, koko pohjoinen pallonpuolisko kylpee auringossa pitkään ja juustonhinta kääntyi jyrkkään laskuun! Good Times.


Kesä on ohi, ei syytä paniikkiin.

2 comments:

tuplajuusto said...

Luin ton jutun, luin toisen ja kolmannenkin kerran ennen kun suostuin uskomaan että Kristiina kertoo ottavansa vastuun koko roskasta.

Ettei vaan olis PR-masinointia pikkuisen taustalla..?

Sama uusiksi tammikuussa, tai viimestään ensi kesänä, bet ya house on it.

ILL said...

joo, siellä kommenteissa joku pohti,että onko ne sopinu että se saa siirtyä ens kesänä. Ei ehkä ihan mahdottomin skenaario.