Thursday, August 7, 2008

Paisti mieheksiGareth Southgate jatkaa valitsemallaan tiellä (kohti League Onea). Viime viikolla myytiin Lee Cattermole, tällä viikolla Luke Young. Tämän ansiosta Borolla on penkillä tasan nolla keskikenttämiestä ja negatiivinen määrä oikeita pakkeja. Hyvältä näyttää, Gareth!

Toisenlaista kehitystä on tällä viikolla osoittanut erityisesti Aston Villa, johtuen nimenomaan näistä Shoreyn ja Youngin täsmähankinnoista. Joukkue, jolla ei ollut vielä maanantaina yhtään laitapakkia, hankki kaksi varsin hyvätasoista peluria. Vieläpä ilmeisesti ihan kohtuulliseen hintaan. Pisteet tästä Irlannin kaksiraitagentlemannille, tosin oikean pakin hankinta tuli koko lailla vuoden myöhässä. Mutta kuka näitä nyt laskee.

Entäpä muuta? Edellisestä siirtoikkunakatsauksesta on jo jonkin verran aikaa, joten tässä pieni kertaus viimeisen parin viikon huomionarvoisimmista siirroista tai juoruista, non-Ronaldo edit.

* Tottenham, blah. Bentley sisään, Malbranque ulos. Juande ei vissiin ole ihan vielä valmis, lisää liikkeitä odotettavissa vielä ennen kuin kausi viikon päästä alkaa.

* Man City sai vihdoin hoidettua Bernie Corradin pysyvästi takaisin Italiaan. Olen itse nähnyt omin silmin Italian maajoukkueen pelaavan tasan yhden kerran. Kärjessä oli Corradi, v!tu rahat takaisin.

* Blackburn osti toisen Santa Cruzin. Joku agentti taisi nyt chingata Paul Inceä vähän culeen..

* Dutty 'Arry yrittää rehabilitoida OJ:n. Uutiset käyvät todella levottomiksi.

* Danny Shittu tekee paluun Valioliigaan, yllättäen Boltonissa. Taivaassa tehty liito, sanovat ulkomailla.

* Scolari ei lopeta yrittämistä, Robinho on vieläkin kiikarissa. Ei varmasti ole onnistumassa, varsinkin kun Los Francos ei onnistunut saamaan sitä yhtä laituria Madridiin. Mutta saahan sitä päätään seinään hakata..

Näiden päivittämisessä on kenties havaittavissa pientä turnausväsymystä. Mutta kausi alkaa todellakin jo ensi viikolla, joten maali häämöttää. Onkin todennäköistä, että tämä palsta tulee siihen mennessä sisältämään jonkilaista ennakko-/ennustuspropagandaa. Sitä odotellessa, tehkää vaikka näin.

2 comments:

ILL said...

"Fiksun olone muija!" Mikä olis paras sponssi?

Reyes Benficaan. HÄÄ-HÄÄ!

Hynyne Kupsiin. Perseestä koko touhu sanon minä.

tuplajuusto said...

Meinasin ite laittaa ton kuvan kanssa, well done.

Reyes oli tiedossa, ovat hehkutelleet Portugalin mediassa viimesen viikon. Bust.

Menikö Hynynen pysyvästi, ei käyny täysin ilmi tosta.. ihme touhua.

Tisseihin "Keskisen Kyläkauppa"?