Monday, January 12, 2009

Heittarin käsikirja playoff-vedonlyöntiin

Nats!Sportsin veikkausohjeita on odoteltu kuin kuuta nousevaa. Jos Simmonsillakin voi olla veikkausopas, niin miksei myös meillä (toimituksessa sentään löytyy jos jonkinlaista veikkaustietoutta, raveista rugbyyn). Aloitamme ajankohtaisella NFL-pudotuspeliohjeistuksella. Nämä ohjeet ovat vuosien tilastotieteen harjoittamisen sekä perjantai-illan perstuntuman lehtolapsi (käyttö omalla vastuulla, Nats!Sports ei tule hyvittämään mahdollisia tappioita, edes sukulaisille).

Sääntö #1 Philly 7-12 voittaa aina. Tarkastellaan esimerkkinä tämän vuoden pudotuspelejä. Philly on voittanut molemmat pelinsä juuri 12 pisteellä. Sen sijaan over/under jakauma on ollut 50/50, joten sen varaan ei kannata laskea.

Sääntö #2 Älä koskaan luota epävarmaan QB:iin. Tulee aina kintuille. Esimerkkeinä Pennington, Chad; Delhomme, Jake ja Collins, Kerry.

Sääntö #3 Syvän Etelän joukkueita tulee välttää lepoviikon jälkeen vaikka hengenlähdön uhalla. Carolina ja Tennessee molemmat hävisivät ennakkosuosikkeina levättyään edellisen viikonlopun. Syvässä Etelässä on niin lukuisia vapaa-ajan aktiviteettejä, ettei peliin keskittymisestä voi tulla mitään. Näitä harrastuksia ovat mm. neekerien jahtaaminen (tuhoaa joukkuehengen), sukulaisten kanssa alttarille marssiminen isän (sekä sulhasen että morsiamen) uhatessa haulikolla sekä yleinen joupottelu ja kantri-iskelmien raapustelu (jälleen Collins, Kerry).

Sääntö #4 Baltimoren peleissä tulos päätyy aina linen alapuolelle. Baltimore saattaa satunnaisesti päästä 20 pisteeseen, vastustaja ei koskaan. Alin line on tänä vuonna ollut 35,5 (Baltimore - Tennessee), jonka lopullinen yhteispistemäärä oli huikeat 23 pistettä.

Sääntö #5 Simmons on sataprosenttisesti viisikymmentäprosenttisen oikeassa. Temppu onkin tietää milloin uskoa ja milloin ei (tätä ei luontaisestikaan KUKAAN KIELLÄ).

Sääntö #6 Älä koskaan luota potkaisijaan, jonka max. rangeksi sanotaan 40 yaardia. Käytännössä David Akers, joskin hänellä on parasta aikaa menossa ennätysputki peräkkäisissä onnistuneissa playoff-potkumaaleissa (18). Aika palata maan tasalle sanon minä. Vähintään kaksi epäonnistumista luvassa seuraavalla kierroksella Arizonassa.

Loppuhuomiona sanottaakoon, että sääntöjen ollessa ristiriidassa keskenään, kannattaa turvautua perstuntumaan. Ja jos se ei toimi, suosittelen kääntymään uskonnon puoleen (mikä tahansa paitsi scientologia käy).

1 comment:

tuplajuusto said...

Philly voittaa Sjuuppa Bowlin!! McNabb oksentaa siihen bowliin!! NO ONE DENIES THIS!!! WE SHOULD GET A RULING ON THIS!! WELKAAAH!!!!!

Vittu, en koske Phillyyn enää näissä pleijareissa, Baltimore ja alle kantaa ens viikolla uudet hetelmät.