Tuesday, January 20, 2009

I'm no racist but...

Pakko sanoa muutama sanoa tämän aamun Huomenta Suomesta. Lähetyksen perusteella ennakkoluuloinen piilorasismi elää ja on voimissaan suomalaisten syvissä mielissä. Haastattelija kyseli vieraana olleelta koripallolegendalta Larry Poundsilta jatkuvasti tyyliin

kerro nyt mustana miehenä että miltä tuntuu saada musta presidentti (koska on tärkeää muistaa mainostaa, että Obama ei ole valkoinen)

ja uskotko että mustan presidentin virkaanastuminen vihdoinkin muuttaa sen mitä valkoiset todella mielessään ajattelevat (koska Larry varmasti tietää mitä muut ajattelevat... ja mitä valkoiset todella ajattelevat, kaikkihan sen tietää = bring back the KKK)

Suomalaista huippujournalismia alusta loppuun.

On tänään sentään tapahtunut jotain hyvääkin. Taitoluistelun miespuolisten katsojien määrän kymmenkertaistuminen finaaleihin on taattu. Tulikohan tuomareilta hyvätkin tyylipisteet formista ja eläytymisestä.

Pysytään jäällä (tai yhden pelaajan tapauksessa sen läheisyydessä).. Jääkiekon parhaita puolia ovat ehdottomasti alasarjojen kähyt. Tässä yksi parhaista toissa vuodelta (kannattaa kelata n. 40 sekunnin kohdalle).

McNabb johti joukkonsa epäonnistumiseen jälleen kerran. Uusia todisteita on ilmennyt joiden mukaan hän on ollut syyllinen lukuisiin eri tappioihin aikaisempienkin vuosien saatossa.

Tässä välissä voidaan onnitella kaikkia, jotka veikkasivat (eli sijoittivat) viime viikon vedonlyöntiohjeiden mukaisesti. Esim. 40 euron sijoitus poiki rapiat 267 euroa voittoina eli noin kuusinkertaisesti omat takaisin. Ei paha. Ensi viikolla varmat vinkit rahastaa Super Bowl tuloksella.

Siirrymme NBA-uutisiin... Viinakielto on poistettu.... Vuoden isän mallia 2007, Dwayne Waden, olisi kannattanut katsoa tämä klippi ajoissa. Nyt taitaa olla jo hiukka myöhäistä.

Loppukevennykseksi PETA, jolla ei tunnu olevan ihan hirveästi häpyä.

Ainiin ja pakollinen silmänruoka... Mitä Golden Balls edellä sitä vaimo perässä. Joku tykkää toinen ei. (toim. huom. varoitus: Saattaa sokaista. Oikeesti.)

2 comments:

tuplajuusto said...

I don't know much about spelling, but I'm pretty sure you'se a racist, not a rasist.

Nina Mikkonen tekee kunniaa aviomiehelleen Timo Tii Eille. Hienoja ihmisiä molemmat, ja hieno on se saunakin jonka taakse ne pitäs viedä. Saisko ne lapset huostaan tai jotain..?

Taitoluistelulle rehti littipeukku.

ILL said...

miks kaikki on ny vitun huolissaan niitten skideistä?...niinku meiän tarvis pelastaa kaks tulevaa kusipäätä!...ei ne sitä tajua ku ei vanhemmatkaan tajua.