Tuesday, January 13, 2009

Selkärangallinen aivotärähdys


Raporttien mukaan Pew Pew Benillä oli spinal concussion. En oo ihan varma mitä se meinaa, mutta pari juttua tulee mieleen:

* En v!tussa pelaa pesookaan Steelersille viikonloppuna, edelleenkin kaikki panokset Ravensille, Super Bowlissa myös. Saa peesata.

* Liigan pitäis estää tän speden pelaaminen pysyvästi ennen kun siitä tulee ensimmäinen modernin ajan jamppa joka kuolee kentälle. 1900 -luvun alussa sitä kai kävi joka toisessa matsissa.. [ei lähdettä]

* Korjattinko se vamma asentamalla ns. Spinal Tap?

These go to eleven.

7 comments:

ILL said...

tää haiskahtaa taas pahasti fantsu-heittaukselta...eniwei, jos Steelers voittaa super bowlin (mihin niillä on pieni mahku koska vastassa olis Cardinals tai PhillY) niin ne olis saletisti paskin voittaja/super bowl joukkue ikinä! Ne ei tee mitään hyvin.

tuplajuusto said...

Paisti Fast Willie kerran kaudessa. Ja se oli viime viikonloppuna.

Emmää tajua, miten tää liittyy fantasyyn? Ei ollu mitään sellasia motiiveja. Ellei 'fantsu-heittaus' tarkota jotain muuta..

t. tyhmä

ILL said...

...en tiä, mutta sulla on vaan tapana vihata kaikkia pelaajia jotka ei oo sun tiimissä. Vrt. Philip Rivers (NFL:än paras qb?).

tuplajuusto said...

Lopeta ny sen Riversin kanssa, se on heikko hermoiltaan ja kädeltään. Yaardit tuli siitä ku on hyvät kuviot ja vastustaja ottaa jouksut pois.

Sanoisin noin äkkiseltään että esmes Brees on aika eri luokassa, vai..?

tuplajuusto said...

Eddy Curry, wtf?

ILL said...

puh-leeze. Drew "Vastatuuli" Brees voi kiillottaa Philip Rivers-patsaan kenkiä hall-of-feimin etuaulassa eläkepäivillään.

eddy curry = se dallasin haley?

tuplajuusto said...

Paitsi huonompi pelaamaan.