Tuesday, January 6, 2009

Vipinää


Siirtoikkunasäätö on käynnistynyt jo ihan ok teholla, instigaattorina on toiminut lähinnä 'Arry. Ylläri. Se osti Defoen vuosi sitten £7,5 miltsillä, nyt hinta on tuplat. Eikä edes tarvinnu ottaa Younes Kaboulia samassa kaupassa!! Tällaseen touhuun pystyy vaan yks janari koko maailmassa. Ja ilmeisesti Stewart Downing on seuraavana listalla.

Muita:

* Bolton on ostamassa Denilsonia. Eiku sitä toista, maailmanmestari -versiota. Kyseinen pelaaja näytti kyllä aika väsyneeltä kesän Brasileirão -peleissä, onkohan tässä mitään järkee..

* Arshavin ja Arshenal? Muistaakseni Wenger epäili viime kesänä ettei venäläisen kunto kestä kahteen täyteen matsiin viikossa. Ja nyt se olis tulossa Lontooseen?

* Dean Wind-ass sai potkut. No, se olikin aika turha ja vanha.

* Hossam Ghaly haluaa ainoastaan henkistä tukea! En kyllä tienny että se on vielä Tottenhamissa..

* £11 miljoonaa Matty Upsonista? Miks v*tussa?

* Jermaine Pennant Milaniin? Nää jutut menee jo aika nextille levelille.

* Scolari no like homos. Nicklas Bendtner on raivoissaan!! Pinkit kengät lentelee pitkin seiniä!!!

Hektistä. Lisää sähkeitä joskus kohta.

1 comment:

MikeLowry said...

"football (together with boxing) is the least gay-friendly of all sports"

On muuten mr. homoasiainedustajalla melko mairitteleva käsitys futiksen rankingista tolla listalla. Futiksen pelaajilla on kuitenkin kaulahuiveja kentällä ja muuta "miehistä" shittiä. Äkkiseltään mieleen tulee sellaset parisataa pahempaa lajia kuin futis. Tulee esim. mieleen Shavlik Randolphin kuolematon "don't bring your gayness around me"