Wednesday, July 18, 2007

Eläinten ystävä #1

Atlantan eilinen tulevaisuus, Mike Vick, todistaa vihdoinkin Maddenin kirouksen todellisen voiman. Tai kyseessä voi olla osoitus mitä liika raha ja liian vähäinen järki samassa yksilössä saavat aikaan. Mene ja tiedä.

Vick joutuu vastaamaan oikeudessa syyteisiin koirien pahoinpitelystä sekä surmaamisesta sekä alunperin Mafiaa varten luodun "Travel Act:n" rikkomisesta. Travel Act, jota muuten wikipedia ei suostu tunnistamaan, tarkoittaa tässä tapauksessa, että Vick voidaan tuomita, vaikkei hän ole ollut itse paikalla koiratappeluissa. Jos Vick tuomitaan, joutuu hän suorittamaan vähintään kolmen vuoden vankilavisiitin.

Yksi oikeudenkäynnin mielenkiintoisimpia aspekteja sosiologiselta näkökannalta on Vick:n possen yhteen hiileen puhaltaminen tositilanteessa. Raporttien mukaan neljä seitsemästä on jo lupautunut todistamaan Mikeä vastaan oikeudenkäynnissä. Lienee vain ajan kysymys ennen kuin loputkin kääntyvät ruokkijaansa vastaan.

Näyttää vahvasti siltä, että yksi historian hypetetyimmistä aikakausista loppuu ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan. Atlanta on tähän mennessä saanut sadalla miljoonalla pari play-off paikkaa ja yhden syytteen. Ei paha..

2 comments:

ILL said...

Joo-o, jos tiedossa on fed-vankilaa niin ei oo kivaa. Yleensä noissa federal jutuiss kai on vielä normaaliakin pidemmät ajat ja vähennetyt ehdonalaismahkut. Räppiä kuunnellessa oppii kaikkee.

MikeLowry said...

Toinen homma on, että noissa fed-caseissa syyttömäksi osoittautuminen on tilastollisesti malko pientä. Liittovaltiolla kun on hieman paremmat resurssit ja aika kova tahto saada syytetyt linnaan kerran kun syyte on luettu. Clinton Portisille terkkuja