Tuesday, July 24, 2007

Sternille potkut!! (ja Timmy pyörätuoliin)

Rahaa tienatessani havaitsin kyseisen linkin takaa löytyvän mainion clipin, jonka pohjalta ei pitäisi viime kevään pleijareiden vääryyksistä jäädä enää mitään epäselvyyttä. Se mikä tossa(kin) pelissä pisti silmään oli, että suurimman osan paskoista vislauksista teki joko muu kuin Donaghy. Enkä usko hetkeäkään, että hän olisi oikeasti ainoo joka noita pelejä on viime vuodet tarkotuksella kussut.

Reiluin vaihtoehto olisi pelata koko Phoenix - San Antonio sarja uudestaan ja antaa voittajalle mestaruuspokaali. Ja niin, tietysti Sternille tarvii löytää joku toinen positio, esim. lätkän SM-liigan puheenjohtaja, jossa määräillä pukeutussääntöjä ja muita turhuuksia pelin kuollessa siinä samalla.
Eri medioissa on esitetty varsin kattavia tilastoja Donaghy:n vaikutuksesta vislaamiensa otteluiden tuloksiin. Kysymys kuuluukin, miten ihmeessä NBA ja mr. Stern ovat pystyneet kääntämään päänsä tälle katastrofille?? Eikö kukaan tosiaan uskonut, että kyseinen asia pääsee ikinä julkisuuteen? En kyllä kato yhtään peliä enää ens kauden aikana.

No comments: