Thursday, July 26, 2007

Kohta on taas se aika vuodesta...

Training campit on pääsemässä vauhtiin ja yli kuuden kuukauden odotus alkaa olla ohitse. Nyt on taas se aika vuodesta, jolloin on hyväksyttävää käyttää pari tuntia päivästä omien pickien miettimiseen. "Ottaisinko jo tänä vuonna sen Manningin ekalla kierroksella, vai pitäskö sittenkin ottaa joku backi". Kyllä, enää pari kuukautta ja vuoden tärkein fantasy-kausi käynnistyy. Nats! Sportsin toimituksen vuotuinen drafti tullaan järjestämään tässä lähiviikkojen aikana. Pelissä on jälleen maine, kunnia ja ensi vuoden kehuskeluoikeudet.

Allekirjoittanut oli varsin hämmästynyt, kun häntä ei oltu huomioitu ESPN:n fantasy hall of famen GM-osastolla viime vuoden huippusuorituksesta huolimatta. Asiaa tuntemattomille kerrottakoon, että allekirjoittaaneen luotsaama Blindside Blitz nousi play-off:ssa altavastaajan asemasta lopulta varsin ylivoimaiseen voittoon. Tänä vuonna mestaruutta lähdetään puolustamaan entistä suuremmalla innolla.
Haaste on heitetty ilmaan, löytyykö vastaajia?

5 comments:

tuplajuusto said...

Äijä fuulaa, ottaa kuitenkin Bradyn ekalla kierroksella. Varo vaan jos pääsen draftaan ennen sua..

Älä nyt suutu, mutta miten helvetissä sää onnistut aina kuseen ton rivinvälin kappaleen vaihtuessa?

MikeLowry said...

Minkä rivinvälin? Siinähän on se tarvittava yks tyhjä rivi välissä.. Que? No comprende?

Live drafti aikaa voisi muuten alkaa pikkuhiljaa katteleen, että saadaan kaikille sopiva...

tuplajuusto said...

laitapas ne looking glassit nyt päähän ja kato näyttääkö toi eka kappale erilaiselta kun toka.. pelisilmä 52, pes-arvoilla.

MikeLowry said...

Jaa no niinpäs onkin ja tiedänkin muuten syyn. Tuli ns. valkoinen ruutu, kun koitin laittaa postauksen akee kertaa. No, menin dashboardin kautta samaan postiin ja huomasin, että blogger oli lisännyt kolme riviä jokaisen kappaleen väliin. Kun näistä väleistä poistaa viimeisen, niin ohjelma jostain syystä tiivistää edellä olevan takstikappaleen rivivälejä..

Voisitkin it-nörönä selittää mistä ko. ilmiö johtuu

MikeLowry said...

a ja e menee näemmä helposti sekaisin