Friday, July 20, 2007

The FranchiseTakaisin Houstoniin.. muistinvirkistykseks vielä edellisen stintin saldoa:Saa tosin nähdä missä kunnossa polvet on, ja miten Stevie sopeutuu pelaamaan Mike Jamesin ja Skip-to-my-Loun kanssa. Niin, ja T-Macin.

12 comments:

mueja said...

-.-

MikeLowry said...

Taitaa Skip-To-My-Lou ja MikeJ päästä StevieF:n tulon jälkeen pallopojan ja pyyhkeenheiluttajan rooliin. Suurempi kysymys lienee, että riittääkö näille kolmelle pallot edes reeneissä, kaikki kun tunnetusti on halukkaita jakamaan..

tuplajuusto said...

gracias, mueja. que profundo.

ILL said...

äijä nuolee hispaanojen persettä. Stevien ura on samaa kastia ku penny hardawayn, sääli että meni monta hyvää vuotta hukkaan. Houstonin pitäs varmistaa, että Francis pelaa huippukaverin ostamalla ittelleen Stevien "purjehduskaverin" Mobleyn Clipsistä. Francis on vielä kuitenkin vasta 30, eli uskon että aika huippukausi tulossa.

Houstonin mestaruustikettejä kannattaa ruveta ostaan betfairin kirpputorilta pikkuhiljaa?

Koska Timmy joutuu tänä vuonna pyörätuoliin oikeesti eiks ni.

ILL said...

taidetaan muuten tällä tahdilla kiriä edelliset kuukaudet kiinni. Hyvää duunia!

MikeLowry said...

Loman jälkeen on kummasti energiaa laittaa postauksia. Liekö työpaikan autiudella tekemistä asian kanssa..

Toinen asia, mistä nää meksikaanot/muut hispaanit on keksiny ruveta laittaan juuri meitin blokiin noita häiriökommentteja. Ettei vaan joku meidän jäsenistä kannusta sellaiseen (minähän en ketään osottele sormella ;)

tuplajuusto said...

niin, pitäskö laittaa blogi sellaseks, että vaan me kolme nähdään se? dumbass.

Julio Geordio said...

si, las chicas del norte ingleterra son muy gordas y no me gustan ellas john deere employees are holes of the ass pero ellas comen solamente fish and chip y tambien deep-fried mars bars y por que eso no hay sex nada vez should just shut the fuck up.

barry..

MikeLowry said...

Kunhan vaan ihmettelin, että miks juuri hispanot eikä esmes ruotsalaiset tai germaanit tai mitkälie.. Ei tarvi taas vetää kiveksiä solmuun näin pienestä kommentoinnista.. ämmä ;)

tuplajuusto said...

koska espanjankielisiä ihmisiä on pari enemmän kuin ruotsalaisia tai saksalaisia? hölömö..

MikeLowry said...

Mut kun lasket kiinaa (eri variaatiot) ja intiaa (eri variaatiot) puhuvat, ranskaa puhuvat, venäjää puhuvat tms. niin siltikin se vaan jaksaa ihmetyttää.. luonnollinen johtopäätös on, että hispaanoilla ei oo parempaa tekemistä kuin kirjoitella triviaaleja kommentteja päivät pitkät jollekin turhanpäiväisille internetsivustoille (ja tuo on sitä kuuluisaa itseironiaa, kun et kuitenkaan olis sanomatta tajunnu ja taas olis tullut joku agression täyteinen vastaus)

ILL said...

Ihanaa jätkät! Mutapainit kaijakassa?