Thursday, January 10, 2008

£1.5 miljoonaa yhdestä Pässistä


Jep, Robbie Savage saa taas kyytiä. Kengistä päätellen taitaa olla Joey Bartonin vuoro, mutta vastaavanlainen teko on varmasti käynyt yhden jos toisen pelaajan mielessä. Ei ihme, onhan Robbie varsin sympaattinen sekä kentällä, että sen ulkopuolella. Tuorein esimerkki tästä saatiin, kun sankari päätti Derby -siirtonsa yhteydessä julistaa Sunderlandin johdon pilanneen Black Catsin ainoan mahdollisuuden säilymiseen. Tämä mahdollisuus olisi luonnollisesti ollut Savage itse. Joissain kulttuureissa tällaista käytöstä voitaisiin pitää jopa kus!päisenä..

Onneksi Savage ja Karma ovat törmänneen toisiinsa kiitettävän usein, alla muutamia esimerkkejä:Tässä yhteydessä pitäisi varmasti mainita pari sanaa Sam Allardycestä. Mutta kun ei pysty, hämmennys on vieläkin mykistävän suuri. Toivottavasti mr. Lilywhitesilla on hyvä suunnitelma, muuten omistajaa saattaa kohdata valmentajan kohtalo. "There seems to be a fight in the stands. Look at that, it's Mike Ashley getting beaten the f*ck up by the Geordies.."

2 comments:

http://www.fosulblog.blogspot.com said...

jejejeejjeje ;)

tuplajuusto said...

hehehe.

spämmääjälle on ilmoitettu hänen toimintansa epämielekkyydestä.. tosin palautehan on positiivista, eikös se ole ihan kiva? niinku hehehehehe-kiva?