Friday, January 11, 2008

Näin kääntyy takki, ja takki kääntyy näin..


PSG, Arsenal, Real Madrid, PSG, Man City, Fenerbache, Bolton, Chelsea.. siirtojen yhteishinta £85 miljoonaa. Not priceless. Mainittakoon, että onhan se verkkokin heilunut (143 kpl/429 peliä => 1/3), ja Anelkan hankkiminen onkin itse asiassa Chelsealta hyvää bisnestä tämänhetkisessä tilanteessa. Kiinnostaisi vain tietää mitä seuraa tämä uskollisuuden perikuva kannattaa..? Hasta la proxima club siempre..

4 comments:

ILL said...

...tää on kyllä hulluinta aikaa vuodesta. Meitsi on ihan giddy...Savagen kommentit oli aika uskomattomat...mixu hibsiin...niin ja mikä on tällä hetkellä kerroin että 'Arry Posh menee Nyykkäreihin? 0.5?

ILL said...
This comment has been removed by the author.
ILL said...

Sam Allardyce we hardly knew ya!...tässä kohtaa haluaisin muistuttaa profetiasta, jonka eräs erittäin hyvin asioista perillä oleva toimituksen jäsen näillä sivuilla julkisti:

"Mutta ennen Billy Daviesiä liipasimella ovat ainakin Dirty Sanchez, G.Eteläportti ja Sam "jaws" Allardyce. FAKTA!"

Southgate - the last man standing.

tuplajuusto said...

Nii-i, Nats on aina ensimmäisenä asialla!!

Veikkaus tässä kohtaa on, että Hair Gareth jatkaa kauden loppuun. Borohan on mukavasti just siellä missä niiden pitäiskin olla, muutama voitto sieltä täältä ja sama taso säilyy kauden loppuun asti. Tosin jos tulee pari loukkaantumista (esim. Tuncay) niin asiat saattaa muuttua hyvinkin nopeesti..

Re: Posh 'Arry. Ei se kuitenkaan taida mennä, ainakaan Skyn mukaan.. hyvä päätös. Mutta miten ois Martin Jol? :D