Wednesday, January 9, 2008

Bi-Monthly Links of the Week, Part I

On taas se aika vuodesta, jolloin tehdään yksi toistaan mahdottomampia lupauksia. Omani on tänä vuonna jäädä voitolle NFL:n playoffeissa. Saldo wild-card kierroksen jälkeen +2,35 €. Lupauksista puheenollen Suomessa (ja varmaan jossain muuallakin) on muodostunut tavaksi pitää ns. tipaton tammikuu. Tämä kyseinen sotii niin pahasti toimittajakunnan periaatteita vastaan, että ehdotankin että otamme käyttöön amerikkalaisen perinteen ja alamme juhlistaa tammikuuta kansallisena keittokuukautena. Ennen kuin alamme juhlistaa Patriotsin neljättä mestaruutta, hyvät naiset ja herrat, viikon linkit...


Seuraavia NFL:n pudotuspeliotteluita odotellessa on hyvä palauttaa mieleen 10 ehkä ikimuistoisinta ottelua ja niiden ratkaisuhetket.

Valkoisinkaan musta mies ei ole rasismin ulottumattomissa.

Näin käy kun lippujoukkueella on saunailta ennen peliä.

Ostetaan tyylitaju.

Some people love T.O. some don't.

Michael Doleac on elossa, tosin pelaajana edelleen täysin paska (jolla on enemmän mestaruussormuksia kuin puolella maailman väestöstä, mutta silti).

Enempää ne jaksanut etsiä, lisää tulossa viikonloppuna. Siihen asti, stay cool, stay cool forever!1 comment:

tuplajuusto said...

henk. koht. jäin voitolla 4 e, kiitos ernest "earnest" grahamin. tosin ne on jo melkein käytetty, liigacupin pelit ei menny ihan niinku piti. vaikkakin eilinen arsenal-tottenham oli muy viihdyttävä..

nousut lauantaina! ja paikot sunnuntaina!!