Saturday, January 26, 2008

Karuselli pyörii osa II: Litti ja kaverit


I'm here, mister! Mister Roy, my joints are not knackered no more! Mister Roy!!

Joo-o, Hitti-Litti menee Fulhamiin ja pelastaa päivän. No eipäs nyt naureskella, siinähän voi ihan hyvin käydä niin. Pelisilmä ei vanhene ja Litti olisikin juuri oikeanlainen pelintekijä Mökkiläisten aneemiseen pubijoukkueeseen. Mutta ne loukkaantumiset, tai lähinnä tietysti niiden välttäminen.. Oli miten oli, on ilo nähdä Suomen Kaikkien Aikojen Paras Pelaaja (© Lasse Hytönen) taas suurissa ympyröissä. Toivottavasti tästä seuraa useita Littipeukku -spottauksia, sekä kosolti läpisyöttöjä Clint Dempseylle.

Mutta Lahden Valderrama ei ollut tietenkään viikon ainoa liikkuja. Seuraavassa pieni kooste viime päivien siirroista, "päivä kerrallaan" -hengessä toteutettuna.

Maanantai:

Birminghan teki sopimuksen Argentiinalaisen Mauro Zaraten kanssa. Tämä nuori lupaus voitti viime vuonna kotimaansa maalikuninkuuden, ennen kuin siirtyi puoleksi vuodeksi Qatariin. Ilmeisesti siellä maksetaan ihan ok, muuta loogista syytä siirrolle ei voi olla. Zarate on tehnyt itselleen nimeä U21 -maajoukkueen kanssa, tosin sen jengin hyökkääjistä nimet "Messi" ja "Agüero" tuntuvat vähän tutummilta. Siitäkin huolimatta kyseessä on varmasti taitava pelaaja. Hieman kyllä ihmetyttää miten McLeish aikoo jakaa peliaikaa hyökkäjille, joita rosterissa on jo aika lailla. Miklu n varmasti innoissaan tilanteesta..

Maanantaina ei tapahtunut oikeastaan mitään muuta, ellei legendaarisen Helder Postigan siirtoa Portosta Panathinaikosiin lasketa. Eli mitään muuta ei tapahtunut..

Tiistai:

Tanskalainen Leon Andreasen siirtyi Werder Bremenistä Fulhamiin. Pelimies, Saksassa ei ollut kelloa tarjolla mm. Fringsin ja Borowskin vuoksi, mutta Lontoossa vastuuta on varmasti luvassa. Al-Fayed on näköjään päättänyt antaa managerilleen ns. 'complete overhaul' -luvan jo toisen kerran alle vuoden sisään.

ManU -junnu Phil Bardsley meni, yllätys yllätys, Sunderlandiin. Roy Keane yrittää tosissaan siirtää koko Rowdiesin reservijoukkueen pohjoiseen. Chris Eagles seuraavaksi..?

Eh, Cristiano Ronaldon äiti haluaa poikansa siirtyvän Franquistojen joukkoon. Pitäis suunsa kiinni, eikö se saa Kristiinalta jo tarpeeksi suurta viikkorahaa?

Keskiviikko:

Viikon pienin yllätys oli Rolando Bianchin lainasiirto Lazioon. Ruoka on pahaa, isommat pojat kiusaa, blaablaa. Miehessä ei ollut vikaa? Allekirjoittanut voisi laittaa viikon palkan vetoa sen puolesta, että City hoitaa tuolle tontille jonkun oikean pelimiehen vielä ennen ikkunan sulkeutumista.

Jenkkihyökkääjä Eddie Johnson Fulhamiin. Kts. ed. kpl.

Ihanalla nimellä siunattu Rade Prica från Sverige omaa ilmeisesti jotain ManU -kytköksiä, sillä hyökkääjä siirtyi Sunderlandiin. Tanskan liigasta. Tässä piilee todellakin potentiaalia vaikka mihin! Ja äijä näyttää ihan Ville Niemiseltä, mieletöntä!

Kroatianaussi Milenko Sterjovskista tuli pässi. Oli muistaakseni MM-kisoissa ihan ok. Aussihyökkääjäthän tunnetusti ovat todella nälkäisiä blahblah muhamuha..

Torstai:

Gamblin' Man Roy Carroll Derbyyn. Vai meneenkö sittenkään? Sietämätöntä jännitystä, tosin Roy on varmasti tottunut tähän jo kasinolla. Joojoo, vyön alle..

Torstaina ei yhtään mitään muuta.

Perjantai:

Denny Landzaaat lähti Wiganista Feyenooordiin. Hämärä tapaus, minkähän vuoksi Ewing Oil päästi miehen pois?

Collins John lainalle Watfordiin. Eikö David Healyä saatu ujutettua samaan pakettiin?

Argentiinalaislupaus Franco Di Santo siirtyi Chelsean reserveihin. Jamppaa on yllättäen verrattu Maradonaan. Eikä siinä mitään, paitsi että pituutta on 192 cm. Joku s*tanan roti! Peliaikaa tulee ehkä vuonna 2011.. Tuubista löytyi jotain, ei tosin sisällä ainuttakaan tavallisuudesta poikkeavaa suoritusta.

Marlon King 'valitsi' sittenkin Wiganin. Fulham oli ilmeisesti huolissaan 1,5 vuotta sitten sattuneesta knee-knackistä, eikä suostunut maksamaan täyttä hintaa. Olikohan tapaus Bullardilla jotain tekemistä asian kanssa..? Valitettavasti Kingin hinta ei laskenut, ilmeisesti myös Steve "Listen, Bobby!" Bruce maksoi Kingistä nuo viime viikolla mainitut £5 miljoonaa.

Tästä sisuuntuneena Fulham aikoo ostaa Gabonilaisen Daniel Cousinin Glesgie Rienzersistä. "Yo, daz my cousin" jne. etc. oli itse asiassa hyvin pitkälti vastuussa siitä, että Rangers tipahti Champs Liikan jatkopeleistä. Lyonia vastaan tuli missattua avopaikka jos toinenkin, tämä saattaa hyvinkin olla syynä Cousinin ylämaavierailun lyhyeen kestoon.

Boonushuhuja:

Afonso Alves Boroon..? Viikinki-Olof Juveen..? Kuin myös Momo Sissoko..? Milan Baros Pompeyyn..? ja henkilökohtainen suosikki: Carles Puyol Tottenhamiin..?!?

Siirtoikkuna on auki vielä 6 päivää, odotamme edelleenkin jännityksellä mitä tulevaisuus tuo mukanaan. Kattavan raportin viime hetken siirroista löydät tietysti Nats!Sportsista!

Tämä on muuten postaus nro. 200. It's a celebration, bitches!!

No comments: