Friday, October 26, 2007

All good things come to an end..Nats!Sports kiittää ja kumartaa Martin Jolin suuntaan. Tottenhamin humaani ja suoraselkäinen boardi sen sijaan nuoleen Juande Ramosin persettä. Sevilla muuten on voittanut tänä vuonna noin joka neljännen pelinsä.

And lemme tell ya couple a three things. Jolin kuvien selaaminen on varsin huvittavaa.

4 comments:

ILL said...

hyvä äijä. kauden alussa jol heitettiin bussin alle, mutta nousi vielä hetkeks henkiin. Vaikeehan se on tehdä duunia, kun johtokunta vetää mattoo jalkojen alta ja tikaria niskaan.

Loppujen lopuks viime pelien perusteella ei voi kuitenkaan sanoo, että tilanteelle olis enää ollu mitään muuta ratkaisua. Kun koutsi on niin sanotusti istuva ankka, niin ammattipelaajat, joille ei makseta läheskään tarpeeks siitä että ne yrittäis parhaansa, rupeaa automaagisesti tuunaamaan sitä koutsin puhetta pienemmälle.

This is the nature of da bidnezz, toney!

Onko muuten Assou-Ekkotton ja Jermain Defoen ruumiit jo löydetty?

tuplajuusto said...

minkä näkönen se Assou-Ekotto olikaan, ei jääny mieleen? ja mitä vittua sille Kevin-Prince Boatengille tapahtu, piti olla uus keskikentän kuha, mutta onko pelannu vielä yhtäkään matsia?

räjäytysvalmis jengi. keano, berbo ja taini-o voidaan pitää, muut pihalle (bent ekana)..

MikeLowry said...

Mutta mitä käy "man hugeille"? Kuinka pelaajat reagoi, jos uusi valmentaja ei palkitsekaan miehekkäällä rutistuksella? Voisi kuvitella, että vihreän sametin diivoille kyseisen kaltainen huomioimisen puute lopauttaa motivaation heti alkuunsa. Saammepa nähdä piakkoin

ILL said...

äijät pitää jotain kehityspalavereja selän takana, haistakaa serkukset iso paska!