Saturday, October 20, 2007

Os brasileiros são muito felizesEtelä-Amerikan MM-karsinnat käynnistyivät taas kuluneella viikolla. Brasilia pelasi Ecuadoria vastaan Maracanalla, ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2000. Ja hyvin pelasivatkin..Yllätyksenä ei myöskään tainnut tulla se, että muutama pelaaja "myöhästyi paluulennoltaan". Tämähän on muodostunut jo perinteeksi latinotaiteilijoiden keskuudessa. Mutta tällä kertaa siihen oli hyvä syy, sillä pitihän hyvin mennen pelin jälkeen vielä kunnon kekkerit järjestää. Seurauksena tästä Robinho, Dinho ja Julio Baptista eivät "ehdi" osallistumaan tämän viikon La Liga -kierrokselle.

Niin, ja Adriano murjottaa tällä hetkellä jossain päin Italiaa puolityhjä viskileka kädessään, miettien miksei häntä kutsuttu.

Nojoo, mitä sitten? Kaikkihan tietävät, että brassit tykkäävät tanssia ja juhlia (ja syödä?), eihän sitä nyt kaikista sovituista tapaamisista tarvi kiinni pitää. Eli ei tässä nyt oikeastaan ole mitään uutisoitavaa. Mutta, tapahtuma toimii loistavana tekosyynä postailla pari tuubiklippiä, liittyen tuohon brassien iloisuuteen, sekä sen ilmenemiseen pallon kanssa toimittaessa.

Ja vielä legendaarinen Robinhon ja Falcaon Ginga -pätkä.Tämän todistusaineiston valossa voidaan vissiin todeta, että antaa niiden ottaa parit tömpsyt jos huvittaa. Ei tuntuisi hirveästi haittaavaan.

Ja kiitos Nikkelle (tm) linkeistä.. Joga e toma bonito!

No comments: