Monday, October 15, 2007

Maailma ei ole reilu paikka....epäkohtia täynnä. Ehkä pienin niistä on FIFA:n vuoden pelaaja -äänestyksen nimilista. Mutta sitä lukiessa tulee kyllä suuria tunteita pintaan, lähinnä hämmennystä ja epäuskoa. Koko maailman jalkapalloa (väitetysti) pyörittävä organisaatio ei ilmeisesti kuitenkaan katso olennaiseksi seurata itse pelejä, riittää kunhan ajetaan uudistuksia läpi. (Koska niille naisille saadaan ne kireemmät peliasut, perkele..?)

Listalta puuttuu esimerkiksi Daniel Alves (paras laitapuolustaja/wingeri), Francesco Totti (30 friggin' maalia viime vuonna) ja Iker-Man (paras veskari, piste). Tilalle on naarattu kaiken mailman Vieiraa, Lahmia, Thuramia ja Cechiä, jotka ei ole edes pelannu kuin puolet kaudesta.. Älkääkä edes alottako noiden Lampardin ja Terryn kanssa, mulla ei riitä huumorintaju.

Nojoo, purnauksen aihe on melko turha, koska ton "äänestyksen" todennäköisesti voittaa Kaká. Ja mikäs siinä, ei vastaväitteitä täältä suunnasta. Mutta tämä kolmenkymmenen parhaan lista oltaisiin ehkä voitu laatia pikkuisen huolellisemmin..

Aiheeseen liittyen vielä, a player and a gentleman:Go Ricky, Jesus loves you..

3 comments:

MikeLowry said...

Hylkää jo se Alves. Vaikka kaikki nykyäään toisin väittää, tarvitsee laitapakin osata puolustaa edes sen verran että tietää miltä oma kenttäpuolisko näyttää. En pidä minään. Mahtuis nippa nappa TamUun jos Sakke olis loukkaantunu.

tuplajuusto said...

FIFA hakee kuulemma uutta metsäkonenörttiä, koska Brasiliassa pitää kaataa sademetsää uusien jalkapalloilijatehtaiden tieltä. You should apply.

ILL said...

Teiän pitäs hankkii huone. Ei ku vittu, mäkin oon siellä.

Alves on kyllä enemmän laitahyökkääjä , kun puolustaja, mutta vaikee siinä on väittää vastaan jos listalle on päässy Lahmin kaltasia "tähtiä". Lahm on kuitenkin pelannu n.90 min. huipputasolla urallaan.