Thursday, October 11, 2007

You Live For This! (and wish you were f*cking dead)

Ei mennyt ihan putkeen, eikä oikeastaan edes sille seinällekään. Näitä käy, ensi vuonna uusi yritys, aina ei voi voittaa jne... LCS-ottelupareiksi tulivat Boston-Cleveland ja Arizona-Colorado.

Boston-Cleveland otteluparilla on mahdollisuudet kehittyä mahtavaksi. Sarjan ensimmäisessä kahdessa pelissä joukkueet marssittavat kentälle liigan kärkikymmenikköön kuuluvat syöttäjät. Ensimmäisessä ottelussa etulyöntiasema on lievästi Bostonilla, sillä Josh Beckett on nuoren uransa aikana osoittanut olevansa historian kylmäverisimpiä pudotuspelisyöttäjiä. Samoin kolmannessa ottelussa etu on pakko antaa Bostonille, Jake Westbrookia ja Curt Schillingiä kun ei aivan samalla viivalla olevina syöttäjinä voi pitää. Loppujen lopuksi Clevelandin tuomioksi tulee osoittautumaan heikko bullpen joka on kaikki etu mitä Boston tässä ottelusarjassa tarvitsee. Boston jatkoon 4-2.

Arizona-Colorado otteluparissa ei voi muuta kuin veikata Coloradoa. Ensimmäisellä kierroksella todistettiin jumalan olemassaolo, sillä vastoin kaikkia ennakko-odotuksia Colorado ei hävinnyt otteluakaan. Coloradoha on siitä eriskummallinen urheilujoukkue, että heillä on rukouspiiri saunailtojen sijaan. Enkä nyt tällä kertaa aio asettua jumalaa vastaan. Sillä jos hän kerran on olemassa alkavat mahdollisuuteni taivaaseen pääsyyn näyttää 25 vuoden pakanismin jälkeen melko heikoilta. Colorado voitoin 4-0.

Seuraavana onkin sitten WS mestarin ilmoittaminen. Ja nämä veikkauksethan eivät voi mennä pieleen toisin kuin ekalla kierroksella.

1 comment:

MikeLowry said...

God's Army marches on. Ainakin meni joku veikkaus nappiin.