Thursday, October 18, 2007

Sekalaista Vol.1
Iskekää niihin haarukka! Pelit eivät ole ohi vielä, tuntuu olevan tuttu mantra monelle englantilaismanagerille. Tekosyythän oli valmiiksi keksitty alustasta ja vielä päälle kun saatiin huono tuomari ja säätkin oli mitä oli. Tai miten se meni, että "vittu mä mitään mustaa hattua päähän pistä, vaan koska me pelattiin 0-0 Espanjan kanssa".


Mistä tulikin mieleen, että oli semmoset juhlahöntsyt, ettei paremmasta väliä. Manolo oli siellä ja jopa 11 tuhatta helsinkiläistä, kohtahan sitä joutuu jo kehumaan todelliseksi futiskaupungiksi!

Tulipahan ainakin sekin selväksi, että kuinka kaukana euroopan huippumaat Suomelta ovat. Maalikin olisi kiva, mutta Hodgson lupasi jo meille huolestuneille, että seuraaviinkin peleihin lähdetään pitämään oma maali puhtaana.

"Räppäri pulassa, apua tulossa!" uutisissa tällä kertaa T.I!T.I. pidätettiin ostaessaan paria konekivääriä. ATF käytännössä järjesti koko homman, tapa joka ei meikäläiseltä saa ihan puhtaita papereita. Yhteistyössä ATF:än kanssa toimi T.I:n henkivartija. T.I. ei ole rekisterin puolesta ihan puhdas, joten häkki heilahtaa. Omin sanoin: "...but yousa 7 time felon, watcha doin' wit dat?/I got prices on my head, fed rushin the spot..". Loppujen lopuks ihan käsittämätöntä toimintaa mieheltä. Tyhmäähän se on olla tyhmä.

Käsittämättömästi tällä palstalla ei ole raviurheilua ikinä käsitelty, joten Passionate Kempin tallinvaihdolla on hyvä aloittaa. Vihdoinkin varmasti monen nettihirmun mielestä. Passionate Kemp on tienannu kolmessa kaudessa 1.3 miljoonaa euroa muistaakseni ja on siis kaikkien aikojen eniten tienannu suomalainen.Mulla ei oo mitään Markkua vastaan henkilökohtaisesti, sillä se kerran Player's Cafeessa selitti mulle peitsareiden askellajin salaisuuksia ja vaikutti normiäijältä. Silti tallisiirto ei tule oikeastaan kenellekkään hirveänä yllätyksenä.

Muissa, "rikolliset seipäissä", uutisissa:

Maailman Kaikkien Aikojen Mäkikotka(tm) tekee paluuta. Ja olisi hyvin voinut kirjoittaa seuraavanlaisen viestin Merville naapurilleen, jos siis osaisi kirjoittaa eikä olisi ryypännyt itseään ala-asteelta pihalle.No niin meitsi lähtee ny "Isoon Savuun", kattellaan!

2 comments:

MikeLowry said...

Muistaskohan joku tällä kertaa sanoa Hodgsonille ennen peliä, että 0-0 ei enää riitä ja siihen EI pidä olla tyytyväinen.

ILL said...

en tiä, mutta tapahtu mitä tapahtu ni ei se ainakaan vittu vedää mustaa hattua päähän!