Monday, October 22, 2007

Iceman cometh!!

Antaa viinin virrata ja nuorten miesten juhlia. Sunnuntai oli mahtava päivä olla tamperelainen. Koska tapahtumia oli useampia ja niinkin mittavia, ansaitsee jokainen niistä oman postauksensa. Otan vastuulleni moottoriurheilun, futishullut hoitakoot TamUn.

Kimi siis ratkaisi mestaruuden kauden viimeisessä kisassa huikean pisteen erolla. Kautta lähes ylivoimaisesti hallinnut Lewis Hamilton taipui parissa viimeisessä kisassa omaan kokemattomuuteensa sekä tallin töppäilyihin. McLarenhan ei halunnut varmistaa mestaruutta toiseksi viimeisessä kisassa vaan antoi Hamiltonin ajaa renkaansa loppuun kisan voittoa tavoitellessa. Ilman tätä mokaa viimeisessä kisassa ei olisi enää kisattu mestaruudesta.

Oman erityismainintansa ansaitsee Kimin ja koko Suomen pikkuvaimo Jenni, jonka keskittyminen omiin yökerho- ja hevosharrastuksiinsa antoi Kimille ratkaisevilla hetkillä rauhan keskittyä ajamiseen vaimon kaitsemisen sijaan. Ilman Jennin uhrauksia mestaruutta tuskin olisi tullut. Tästä palkinnoksi hänellä ostettakoon toinen 350 000 € hevonen leikkikaluksi.

Kimin suurin valttikortti kauden aikana on ollut hänen tunnerikkautensa joka on ollut jokaisen katsojan havaittavissa hänen ilmeikkäiltä kasvoiltaan. Nats!Sports lopettaa onnitteluihin ja toivottaa parasta niin evioeroon kuin ensi kauteenkin. Hyvät naiset ja herrat, Kimi Räikkönen!

1 comment:

ILL said...

lol @ hurricane is coming. tästä pitäs tehä "kimi radalla" versio, tekstein "peitsamon keikalla" ja "näytän tolle ripparille mun kipparin".