Thursday, October 18, 2007

Viikon linkit III (nyt jo toista kertaa saman kuun aikana!!)

Huippusuosittu kolumni saa jälleen jatkoa, kun toimittaja palaa facebook-harrastuksensa parista todellisen elämän pariin. Tämän viikon aihepiiri käsittelee tuttuun tapaan kaikkea mahdollista tämän taivaan alla, sekä scientologian tapauksessa hieman taivaan ulkopuoleltakin.

Poikarakkaus on palannut Bostoniin. Onneksi playoff-helvetti ole latistanut tunteiden paloa joukkueen sisällä.

Wimbledonin pallopojat puolestaan ovat antaneet vakuuttavia todisteita omasta heteroudestaan. Tai sitten Maria Sharapova vetoaa kaikkiin seksuaalisiin suuntauksiin.

Brooklynilaisesta jakeluliikkeestä takavarikoitiin 7,2M$ edestä HGH:a. On vain ajan kysymys ennen kuin FBI iskee Dr. Dre:n kotiin.

Scientologia valtaa alaa, jopa Simpsonien supersuosittu hahmo on liittynyt joukkoon. Tämä herättää kysymyksen, onko maailmassa enää mitään pyhää? Toisaalta Charles Manson ei tullut kenellekään yllätyksenä.

Patriotsilta päähän saaminen ei vakuuttanut Dallasin WR Patrick Craytonia. Craytonin lausuntojen uskottavuutta vähentää valitettavasti se, että uhoavia mustaihoisia urheilijoita löytyy nykyään enemmän kuin hippejä 70-luvulla. Ja kuten hipit aikanaan, eivät uhoavat urheilijatkaan tunnu olevan kovin luotettavia lupauksen lunastajia.

NFL:n suosituin tuomari Ed Hochuli palkitsee oman ryhmänsä jokaisen pelin jälkeen erilaisilla kumileluilla (ja mahdollisesti jollain extralla, jota emme lakiteknisistä syistä voi mainita).

MLB:n ahkerimmat palkkasoturit. Ryhmän sloganina tai olla "Team loyalty? Fuck that, I'm taking the money, homey!"

Sama kaveri joka taannoin tarjosi 30$ Tom Brady polviin taklaamisesta on hieman tyytymätön tähänastisiin tuloksiin. Ja listaa selatessa ei voi kuin olla samaa mieltä. Jos nimittäin haluaa vaihtelua tylsään kauteen. Tosin Peyton ja Brady voidaan puolestani jättää rauhaan, muut olkoon vapaata riistaa.

Hyviä vihjeitä alkoholin ja muiden mieltäylentävien substanssien käyttöön kaikille isäksi aikoville.

Ja ettei kolumnin taso pääsisi täysin lopahtamaan, lienee paikallaan lisätä muutama esteettisesti ihastuttava otos. Esittelyssä Tracy, Bostonin Bar Roomin tarjoilija, jolla on pieniä ongelmia Marky Markin nimen kirjoitusasun kanssa. Annettakoon se hänelle anteeksi.

Tässä kaikki tällä kertaa. Tune in next time for some more faaaantastic links. Goodnight and good luck.

3 comments:

tuplajuusto said...

toi fatherknowsshit on vissiin viihdyttävin blogi, mihin oon törmänny sitten tonyhomo.comin, legendaarisen hyvä. illu vois pistää linkin tohon sivubaariin..?

MikeLowry said...

Noi blogit on koko netin selailun suola... Ai sitä ihanuutta kun kerran parissa kuukaudessa törmää tollasiin helmiin.. Mistäköhän lienee kaveri saanut ideansa

MikeLowry said...

"hard cider, which is the gay man's beer"

nice!