Sunday, October 21, 2007

Tää on sitä paskaa..


Hmm, sunnuntai-iltapäivä, pikku päänsärky, ulkona sataa.. talvi tulossa. Energiat piisaa just ja just tuubin selaamiseen. Suuremmitta tekosyittä, suomalaista hipidihoppia..

Hannibal & Soppa - Lissää vinkunaaKemmuru vapaalla tyylilläLoost Koos - Takaisin Tallinnaan (Ilosaaresta, kuinka monta mc:tä mahtuu 3 neliön lavalle..?)Asa - VaaranmaaRaimo - Kauluspaitoja (jäätävä!)AOC (Army of Christ) feat. Ilkka Jääskeläinen (myöskin jäätävä!)Boonusvideo: Rapin SM-finaali 2005, Ruudolf vs. KajoVielä yks, klassikkomatskua. Tulenkantajat - RollofunkJoo-o, semmosia. Lopputulemana iltapäivän surffailusessiosta -> Suomalaisten artistien pitäisi tehdä enemmän videoita. Sitä odotellessa..

3 comments:

MikeLowry said...

Paskaa on ettei yliopistolla opeteta tietotekniikan sovellusten opiskelijoille linkkien käyttöä. Tästä seuraa, että kyseiset henkilöt tukkivat muutoin laadukkaiden julkaisujen sivustot tunkemalla 265 videoclippiä peräkkäin, joita saa scrollata tästä huomiseen.

Ehdotankin, että vastaisuudessa noudatetaan tiukkaa kahdenclipin sääntöä. Rikkureita tullaan rankaisemaan nestemäisten aineiden lunastuksella.

ILL said...

Kyllä se taitaa Sanchez olla se sun kone, joka ei oo löytäny tietään 2000-luvulle!

Lontoo vallotettu, ei kannata mennä!

ILL said...

oi, toi lissää vinkunaa on ainaki semmonen video, että aika sääli ettei sitäkään oo kukaan ikinä missään nähny.

Jäätävät "sähköurut" tossa Loost Koossissa. Aika tiivis lava, toi yks roikkuu katossa.

Toi asa rupee vaikuttaan aika mielenkiintoselta, se on aika artisti. Toisaalta joku voi vittuilla, että tervetuloo kerhoon, mutta toisaalta mulla on koko Asan tuotanto tsekattavana! Sillon ku se pyöri sen fintelligens/(mikä sen paskimman bändin nimi on jossa on se kääpiö)-porukan megessä ni ei kauheesti napannu ja se leijonaa mä metsästän oli aika inhokki kanssa, mutta DJPP:en se biisi "veriveljiltä erille.." rupes vähän kääntään päätä. Se on douppia shittiä.

"kaikilla mun frendeillä on kaulus ja ne on taulut"!

lol @ aoc! (suomessa on räp-bändi nimeltä ARMY OF CHRIST!!!!) niitten boordi on täynnä uskiksia, hahaaaha. toi biisi on vähän siirappia. korjaan TAMPEREELLA????

rollo-funk: ROPS ei tipu koskaan!

ainii, Mike Lawry on tääs tänä viikonloppuna Club Deluxessa kiekottamassa. Kuinka kauan menee ennen ku nää menee julkisesti sekasin?