Friday, October 19, 2007

Zel-si is no a big a fish, èh?Hei, D'Angelo haluaa vartalonsa takaisin!

Okei, asiaan.. Didi haluaa siis pois Chelseasta, sehän oli jo tiedossa. Mutta herra Kuningaskalastajan lista mahdollisista joukkueista on Abramovitsin kannalta aika tylyä luettavaa. Drogba nimittäin suostuu "katkaisemaan jalkansa" ainoastaan Interin, Milanin, Barcan tai Realin puolesta. Chelsea ei sittenkään herätä niitä kaikista suurimpia tunteita, ainakaan tämän jalkapalloilijan mielestä.

Mainittakoon, että England's Brave John Terry (tm) oli tämän luettuaan varsin suuttunut. Lukemiseen nimittäin kului hirvittävä määrä aikaa, sillä artikkeli sisälsi paljon monitavuisia sanoja.. Frankin kommentteja ei saatu, oli kuulemma talviunilla Doritos-bingen jäljiltä.

Chelsean maine ja houkuttelevuus on saanut viimeisen kuukauden aikana varsin suuria iskuja, onkin mielenkiintoista nähdä, miten nämä vaikuttavat esimerkiksi ensi kesän pelaajamarkkinoilla. Tosin rahaahan niillä on tarjota, useimmiten kaksinkertainen määrä kilpailijoihin verrattuna, otetaan nyt vaikka tämä suomalaislupaus Lauri Dalla Valle esimerkiksi.

Mutta, Didi siis lähtee. Mutta ei vielä tammikuussa, sillä isommat pojat eivät sitä hyväksy. Tämän postauksen pointti onkin tarkastella niitä vaihtoehtoja mitä Drogballa ensi kesänä on.

Inter? No ei. Siellä on jo Zlatan, eikä kahden tollasen sulttaanin asettaminen samoille apajille olisi millään tasolla järkevä ratkaisu. Sitäpaisti Interillä on aivan järjettömät määrät muitakin hyökkääjiä (Crespo, Suazo, Cruz ja kyllä, Adriano), eikä tähän soppaan enää tarvita lisää mausteita, oli ne kuinka tulisia hyvänsä.. (mitä?)

Milan? Ehkäpä, koska Milanin hyökkäys on vähän kyseenalainen. Nimet on kovia (Ronaldo, Inzaghi), mutta vuosi ei ole 1997. Lisäksi niiden rosterista löytyy maailman räikein ja huonoin sukeltaja, Alberto "Häpäisy" Gilardino. Eli Drogban kaltaiselle tekijämiehelle olisi kysyntää.. Mutta kun Berlusconi haluaa kuitenkin mielummin ostaa erään tietyn komeakasvoisen brassin. Ja siirron toteutuminen taitaa itse asiassa viime aikaisten tapahtumien valossa olla jopa todennäköistä. Joten ei Drogbaa sinnekään..

Barca? Ei, culet inhoaa Drogbaa aiempien vuosien edesottamusten vuoksi. Lisäksi Henry, Messi, Eto'o, Giovani ja Krkic riittää Blaugranalle varsin mainiosti, vaikka Dinho Milanoon menisikin.

Real? No totta helvetissä! Niillähän on pitkät perinteet huonosti suunnitelluissa ostoksissa, ja useimmat niistä on vieläpä olleet hyökkääjiä. Eli Didi voi alkaa jo mallaamaan valkoista paitaa. Ja lil' Micky Owen antaa varmasti hyviä vinkkejä Raulin kenkien kiillottamiseen.

Eli suuntana Madrid. Kaiken lisäksi Real todennäköisesti tekee vielä muitakin aivan järkyttäviä hankintoja (Ca$hley, Cassano takaisin lainalta?), ja pääsemme vuoden kuluttua seuraamaan suurinta jalkapalloon liittyvää saippuaoopperaa sitten.. tän vuoden Chelsean. Erinomaista.

No comments: