Tuesday, July 8, 2008

A Fucking Moron!!

Kuuluu vastaus kysymykseen "Miksi kutsutaan futiksen harrastajaa, joka pukee jefukamat niskaansa 50$:sta?". Oheisen klipin rankaisija, Kimbo Slice, nousi kuuluisuudeksi Miamin lähiöiden kovimpana katutappelijana. Kaveri tienasi uransa alkuvaiheissa muutaman satasen per matsi. Ohessa hieman parhaita paloja ja verta pahimpaan tarpeesen. Erään pornoyrittäjän palkattua hänet turvamiehekseen ura urkeni aina UFC:n asti. Menestys ei ole vielä ollut mitenkään ihmeellistä, mutta iskujen kovuudessa vain Iron Mike menee edelle.

Youtubesta löytyi kaiken muun ohessa tämäkin klippi. Jokainen voi sitten tunnistaa itsensä eläimenä. Iguana lienee kaikille selvä.

Laitetaanpa tähän sitten viikon linkit samaan hengenvetoon:

Eipä ole tätäkään tullut vastaan Viasatilla tai Canalilla. Suomalaiset ei osaa sitäkään kunnolla.

Kimbosta tulikin mieleen, ei ole helppoa olla MMA-ottelija ja koittaa kasvattaa lapsia samalla. Ei varsinkaan jos nimeää kaikki poikansa Rampage:ksi.

A-Rodin avioeron yhteydessä on lanseerattu uusi termi pettämiselle: "an affair of the heart". Mrs. A-Rodin kannalta surullisinta on, että liitto solmittiin Floridassa, joka on ns. "no-fault-osavaltion" eli aviorikokset eivät vaikuta eron sovitteluun.

Kansas City ottaa käyttöön kiellon seisoa ottelun aikana. Toimituksen mielestä tämä on aivan turhaa sillä keskiverto amerikkalainen on varmasti juuttunut penkkiinsä niin tiukasti, että pelin loputtua tarvitaan jokunen nostokurki heidän ylös saamisekseen. KSK ja SportsHernia ovat laatineet omat sääntönsä lopuille liigan joukkueista.

Ja lopuksi viikon syvällinen pohdinta.

7 comments:

tuplajuusto said...

"An affair of the heart". Kullosta joltain naisten keksimältä. Tai naisellisten miesten.

Miksei se eukko dumpannu tota epäilyttävän epäheteromaista dandyä jo ajat sitten?

Ja miten se eukko kerkes hassaan $100K A-Rodin Visalla Pariisissa ennen kun pisti eropaperit vetämään? Miten se on laillista?

Ajatuksia herättävä juttu, kerta kaikkiaan.

MikeLowry said...

Mites noi “emotional drug use” tai "emotional masturbating", ne taitaakin olla sit tutumpia?

Priceless!

Toi Rampagen juttu oli ehkä vuoden parhaita...“You don’t understand; I’ve got to save up for tuition and possibly bail money.”

Anonymous said...

hommatkaa nyt poijaat joku kiva harrastus, toi noin intensiivinen baseballin seuraaminen on jo huolestuttava piirre ihmisessä. Menkää vaikka ulos ja haistelkaa kesän tuoksuja...

tuplajuusto said...

Kyllä sitä nimettömänä kelpaa huudella. Ni.

Ja Lauri lopettaa noi epämääräset vihjailut, blogia lukee kuitenkin 200 ihmistä viikossa. Sosiaalinen läpinäkyvyys, tiäkkö jne. Idiot.

MikeLowry said...

200 ehkä vetisen kosteissa unelmissas. 20 taitaa olla lähempänä totuutta ja isi/äiti ei taida olla yksiä niistä... Ei tarvi muuten ottaa ihan joka puukosta henkistä traumaa ja itteensä.. et sillais täl kerttaa

tuplajuusto said...

No kahtohan juntii tuota counteria aina välillä, on lahjomaton. Isistä ja äitistä ei niin väliä, mutta.. no, enpäs selitä enempiä. Kaikesta jää jäljet.

tuplajuusto said...

Juntti, rather. Vitsi kun ois heti huomannu eikä kolmee tuntia myöhässä.

Mutta, vaikuttaneeko tuo Zyklon B:n pointinymmärryskykyyn?