Friday, July 11, 2008

Pilviä horisontissa / uudet tuulet..?


Carlos Queiroz otti ja lähti. Aika paha, taitaa olla viimeinen niitti Kristiinan Real -sopimukseen, Queirozin siipien suojassahan tämä meidän sympaattinen limakasa kuitenkin oli. Sir 'eh's-fokkin'-griet-and-youse're-cunts-like' joutuukin kaivamaan uuden jeesmiehen aika nopealla aikataululla, eikä hyviä vaihtoehtoja välttämättä ole hirveästi tarjolla. Cantona?

Viikon siirrot ja juorut:

* Samir Nasri, seuraava Arsenalin supertähti. Just niinku täällä sanottiin jo viime talvena. Ensimmäinen kausi saattaa mennä totutellessa, mutta kuka löisi vetoa sitä vastaan, että Arsene Wenger jalostaa tästä huippulupaavasta kölvistä todellisen tekijämiehen..?

* ..paitsi ehkä Alexander Hleb. Ettei vaan joutuisi Barçassa penkille? No, ei kaikki voi Lontoosta tykätä.

* Wengerillä taitaa olla verkot jo vesillä 'Bisin mahdollista lähtöä silmällä pitäen. Falcaon on pakko olla hyvä pelaaja, voihan sen jo tästä päätellä:

"I can guarantee my financial future. The Premier League is sensational."

Niinpä.

* Charles N'Zogbia haluaa myös osille. Tai sitten ainakin Tottenhamiin. Mielenkiintoista päättäväisyyttä pohjois-Lontoon vastakkainasettelun kontekstissa.

* Crouchigol sai tarjouksen josta ei voinut kieltäytyä, varsinkaan kun autopesut tulivat sopimukseen kaupan piällisiksi. Niin, pistetään Slim Pete ja Kanu samaan aikaan kentälle ja hahahohojne.

* Tio Pepe sai ns. kilpailijan. Tai sparraajan, miten vaan. Diego oli kyllä aika ässä viime talven peleissä, mutta tällä kaudella Palmeirasin penkki on tullut tutuksi entisen seleçaoveskari Marcosin paluun vuoksi. Eli luontevasti se subina oleminen onnistuu vissiin englanniksikin. Kunhan scouserit jättäisivät rauhaan, eivätkä menisi vieraspelimatkojen aikana varkaille, niinku aina välillä..

* Hull osti Bernard Mendyn, formerly of Bolton. No niin, nyt tiedetään yksi pelaaja Tiikereistä. Vai vieläkö Nicky Barmby höntsäilee? Ei vaan, tässä pari lisää: Geovanni ja George "Gone" Boateng.

* Jumala palaa Valioliigaan. Varovainen arvio: Kentälle 8 pelissä, yhteensä noin 150 minuuttia, kaksi maalia (toinen pilkulta). Ja loppuelämä legendana Liverpoolissa, ei paha. Paitsi kun auto pöllitään koko ajan..

* Tottenham haluaa Luis Garcian. Eiku sen toisen.

* Newcastlen seuraava uhri on Danny Guthrie. Jossain vaiheessa viime kautta näytti siltä, että 'Poolin junnu olisi matkalla jotain suurempaa kohti, se voitaneen unohtaa.

* Steve Sidwell sai massinsa ja alkaa taas pelaamaan, tarkemmin ottaen Villassa. Villasta Villaan. Ampukaa mut.

* Boro osti hollantilaisen Emnesin, joka valittiin viime vuonna Sparta Rotterdamin (!) parhaaksi pelaajaksi. Tästä ei CV parane.

Lisää huumaa ensi viikolla. Ehkäpä silloin saisimme jonkinnäköisiä ratkaisuja mm. Fat Lampsyn tai Arshavinin keisseissä.. Ja Laporta vs. culet -matchupista on tulossa oma postaus jahka señorin perseeseen on vihdoin saatu se kengän kuva painettua.

5 comments:

MikeLowry said...

Tulipahan tosta Cristiina hässäkästä mieleen, että onko futiksessa siirtosäänöt muuttunut? Kuka on pakottanut sen tekemään sadan vuoden sopimuksen ManU:n kanssa? Määräaikainen sopimus on yleensä tapana ollut kärsiä loppuun asti. Jos ei kaupunki ja seura enää viihdytä niin iso kyynel. Erota agenttis ja lopeta itkeminen.

Eihän siitä saatana mitään tule, että voi tehdä viiden vuoden sopimuksen ja ekan vuoden jälkeen sitten haluaakin muualla. Ja Sepp Blatter vois olla niiden orjuusjuttujensa kanssa ihan hiljaa. Apina saatana.

tuplajuusto said...

Niin, orjille maksettiin vähän pienempää korvausta tehdystä työstä..

Kristiinan agentti Jorge Mendes on muuten mm. Mourinhon, Quaresman, Carvalhon ja Decon edustaja yhtä lailla. Vähän niinku Portugalin David Falk.

Äh, olis pitänyt itse alkaa agentiks, rahaa tulee ovista ja ikkunoista eikä mitään tarvi tehdä.

tuplajuusto said...

Pele kantaa oman kortensa kekoon. Olen samaa mieltä hänen kanssaan.

Sais jäädä Ronaldolta Kultainen Pallo (tm) tän takia saamatta. Annetaan se sittenkin Wes Brownille..

Anonymous said...

Lusitaanit on muuten aika symppistä sakkia kaikkiaan;
Christina -do I need to say more.
Jose "what can I say, the better team lost",
Deco "älä sää Xavi ala rytmittään tätä peliä, mä haen pallon sulta jalasta ja ajan viiden pakin keskelle umpikujaan ja menetän, sitte vaan takaa sukille ja se itkuilme dumarille..." ja puhumattakaan Ricardo barehandsistä sekä itse legendasta Fernando Coutosta. Carvalho siihen vielä Pepen kanssa smoothisti sukittamaan.
Ja onhan siellä vielä itse Juudas.
Alltime POR teamistä ei vittupäitä tarvitsisi heinäsuovasta etsiä...

Teveisin "anonyymi kesäblogisti

Anonymous said...

edit: parit pilkut ja heitot kiinni