Wednesday, July 16, 2008

Re-routing them dreams


Manchester Cidade joutui pettymään, 'Dinho meni pienemmällä palkalla Milanoon. Kuten Nats!issa raportoitiin jo keväällä.. Noh, selkään taputtelut sikseen, muitakin uutisia riittää kerrottavaksi:

* Gilberto lähtee Kreikkaan syömään fetaa, musakkaa, lampaankiveksia ja muita herkkuja. Aika suuri menetys Arsenalille..

* ..yritetäänköhän sitä kenties paikata astumalla Liverpoolin varpaille? Tai vaihtoehtoisesti, varastamalla Liverpoolin paras keskikenttäpelaaja? $tevie Me:tä ei lasketa.

* Alex Hleb jättää myös uudistuvan laivan, kauan siinä kestikin. Saakohan agentit jotain bonuksia siirtojen pitkittämisestä? Ettei vaan olisi Arshavinin nimi jo sopimuksessa, votkamies tuntuisi olevan kovin looginen korvaaja valkovenäläiselle.

* Ramon Calderon es loco. Mutta se nyt on tiedetty jo pitkään.. Enivei, ehkäpä Robinho ei kuitenkaan ole suuntaamassa Chelseaan.

* Oliver Kapo on vähintään kymmenes pelaaja, jonka Steve Bruce saa houkuteltua Brumista Wiganiin. Melkoinen manageri taitaa olla, eihän tässä muuten ole mitään tolkkua. Seb Larssonia Birmingham ei haluaisi päästää Valioliigaan, mutta jos ruotsalainen siirtyy ensi viikolla Wiganiin niin kenekään ei pitäisi olla yllättynyt. French Franckistä puhumattakaan.

* David Moyes haluaa turkkilaisen Mehmet Topalin. Lee Carsleyn paikalle, oletettavasti. Ja maalivahtikin on hakusessa, tosin ehkä hieman turhaan. Eikös T-Ho ollut viime kaudella suorastaan loistava..?

* Fulham jatkaa valitsemallaan linjalla, tämän viikon p*skat hankinnat tulevat itä-Lontoosta. Zamoraa vois pelata jo divarin maalikuninkaaksi kaudelle 09-10.

* WBA (nekin on taas Valioliigassa, pääsi melkein unohtumaan) on pitänyt aika matalaa profiilia vielä tähän asti. Nyt kuitenkin pankki on räjäytetty. Kinda. Tsekkipakki Marek Cech siirtyy Portugalista paremman ruoan pariin.

Mitäs vielä? Meneekö Berba Manches.. ei, en sano enempää. Koputellaan puuta. Lisää siirtoja sitten kun niitä tulee..

..Stop the press, vielä yksi NBA -aiheinen siirto. Tai pikemminkin ryöstö. Nuggets antoi Marcus Cambyn ilmaiseksi Clipperseille. Mitä v*ttua?!?! Ei pysty ymmärtämään, ei.

No comments: