Wednesday, July 2, 2008

Julio Geordio Remix?Newcastle osti argentiinalaisen Jonas Gutierrezin Mallorcasta. Ongelmallista tässä on se, että Jonasin ura oli juuri kovassa nousukiidossa. Loistava viime kausi lomasaarella toi mukanaan mm. ensimmäisen maaottelun, sekä huhuja siirrosta suurempiin ympyröihin. No, nyt tämä kaikki on sitten vesitetty..

Toivottavasti yllä oleva rahtusen pessimistinen ennuste ei toteudu. Jonas sopii toisaalta brittikentille sen vuoksi, että hän hyvin epä-latinomaisesti pelaa koko ajan täysillä, eikä pelaajan taitotasossakaan ole juuri sijaa moitteille. Ja tuuletukset, kuten yllä olevasta voidaan huomata, ovat varsin kekseliäitä.

Muita siirtoja/huhuja:

* Chelsean israelilaislupaus Ben Sahar lähti puoleksi vuodeksi Swiss Tonyn oppeihin.

* Daniel de Ridder seurasi odotetusti entistä manageriaan Steve Brucea Wiganin öljytiloille.

* Liverpoolin ranskalainen ex-huippulupaus Anthony Le Tallec lähti Ranskaan. Niin, hän oli oikeasti edelleenkin 'Poolissa kirjoilla, tuli yllätyksenä ainakin allekirjoittaneelle. Miten 'bust' sanotaan Galliassa..?

Niinpä, aika hiljaista vielä tässä vaiheessa, mutta eiköhän tämä touhu ala pikkuhiljaa kiihtymään. Loppukevennyksenä vielä väläys Ronaldinhon tämän hetken kunnosta. Viime viikolla pelatun ystävyysottelun perusteella laihdutuskuuri näyttää toimivan hieman hitaanlaisesti..

No comments: