Friday, July 4, 2008

On ilmoja pidellyt

Kesäisen sään helliessä Suomen parasta kaupunkia on jälleen tullut aika joka viikottaisen/kuukausittaisen linkki katsauksen. Ennen sitä kuitenkin ratkaisu arvoitukseen "Mistä erottaa lääketieteen lisensiaatin ja tohtorin". Vastauksen kerron pienen tarinan muodossa. Kävin alkuviikosta lääkärissä valittamassa alaselkääni. Nuori lisensiaattilääkäri suoritti sille ylimielisesti muutamia kokeita ja totesi, että "Kyllä jotain vikaa on. Vasen jalka on testeissä huomattavasti oikeaa heikommin reagoiva" ja pyysi palaamaan loppuviikosta asiaan. Menin loppuviikosta uudestaan, tällä kertaa ortopedille, joka sattui olemaan LT ja hieman kokeneempi herrasmies. Hän teki muutamia testejä ja luki ääneen edellisen lääkärin kirjoittaman diagnoosin. Diagnoosi luettuaan hän oli vaiti hetken ja kysyi ystävälliseen sävyyn "satutko muuten olemaan oikeajalkainen?". Ja tästä linkkeihin.

Jos lopettaa vain off-seasonin ajaksi, voidaanko sitä laskea lopettamiseksi? Brett Favren tapauksessa kyllä. Aaron Rodgers on mielissään tapahtumien kulusta. Kaikki tämä juontaa juurensa oheisesta uutisesta.

Jalkapalloilijoiden kesäloma on kovan harjoittelun ja spartalaisten elämän tapojen aikaa. Esimerkkinä Francesco Totti.

Vuoden kaukaa haetuin parisuhdeuutinen. Todennäköisesti jutun levittäjänä on toiminut oheisen osakunnan jäsen. Stay classy Boston!

Baseball on vaarallinen laji ja alaraajavammat yllättävän yleisiä.

Dwayne Wade, marketing genius.

Et sillai... Ei muuta kuin lisää vesimelonia naamaan.

1 comment:

tuplajuusto said...

Aiemmin ilmotetussa Jonasin siirrossa on vielä *pieniä* mutkia matkassa.

Ei muuta, Pacman gon' tracta dat ass.