Saturday, July 5, 2008

Straight Cash, Homey!

Viikon ei ketään yllättävin fakta: 60% NBA pelaajista tekee henkilökohtaisen vararikon 5 vuoden sisällä peliuran lopettamisesta. Tulipahan tätäkin tietoa lukiessa mieleen, että miten helvetissä niitä miljoonia saa menemään. No, netistä löytyy ihan kaikkea. Ohessa parhaat sijoitukset. Ensin kuitenkin teoria rahankäytöstä.

Sijoituskohde #1: Baby mamat, kysykää vaikka Jason Caffeyltä tai Travis Henryltä. NBA:n pitäis varmaan jakaa vesimelonien kanssa "No Glove No Love" tarroja tai jotain..

Sijoituskohde #2: Autot ja ylelliset sellaiset. Pitäähän niitä olla vaikka joka päivää varten kaks tai kolme.

Sijoituskohde #3: Agentin palkkiot. Viikon ei ketään yllättävin fakta #2: agentit kusettavat minkä ehtivät. Myös tästä on Jason Caffeylla kokemusta, itse asiassa 2,2M$ edestä.

Sijoituskohde #4: Maltillisen kokoiset lukaalit. Esimerkkinä Evander Holyfield ja hänen 104 huoneen poikamiesboxinsa. Tai siis Holyfieldin entinen, pankin nykyinen.

Sijoituskohde #5: Kaverit. On luonnollista, että kertynyttä vaurautta halutaan jakaa myös parhaille ystäville, jotka ovat olleet tukena hyvässä ja pahassa. Parin kymmenen kaverin jatkuva juottaminen ja syöttäminen voi tosin käydä kalliiksi. LeBronin puolustukseksi on kuitenkin todettava, että tipeissään hän osoittaa kunnioitettavaa säästeliäisyyttä.

Sijoituskohde #6: Vesimelonit (tietysti).

Ja jos rahat loppuvat kesken voi aina yrittää ennen aikaista konkurssia, ettei kaikkea tarvisi antaa takaisin a la Ricky.

SHOW ME THE MONEY!!!

No comments: