Saturday, July 19, 2008

Iso Phil, isot bucksit ja isot muuvit


No just. Lontoolaiset jeesusteippi-alan yritykset hierovat varmasti käsiään sponsorisopimuksen toivossa.. Enivei, Zizoun £46 miljoonan siirtoennätys taitaa rikkoutua ensi viikolla. Ja jos tällä ei ole mitään tekemistä 'Dinhon Milanoon saapumisen kanssa niin syön Lontoosta ostetun rastahattuni. Ilman leipää..

Onneks Makélélélé lähtee pois. Ja pakkohan Tuhti-Frankinkin on kerätä pizzalaatikkonsa ja häipyä, ei näille kaikille AMF -starboille ole yksinkertaisesti tilaa. Eihän?

Tämän todistusaineiston valossa taisi kuitenkin olla hyvä tikki importata Felipão Lontooseen. Samalla tavalla hyvä kuin hiustenkuivaajan Lissaboniin exporttaaminen. Kristiina-parka, sympatian määrää ei voi sanoin kuvailla. (Voihan, "nolla".)

Viikon jämät:

* Daniel Levy on valittava ämmä. Jos joku seura tarjoaa pelaajasta rahaa, ja Tottenham hylkää tarjouksen, on tällä toisella seuralla kaiketi oikeus kertoa tapahtuneesta julkisesti? Kyseessä ei taida olla ihan Franco -henkinen, kaksi vuotta kestävä stalkkaus joka päättyy Lissaboniin ja hiusten kuivaamiseen..

* Scott Carsonin ura taisi ohittaa sen paljon puhutun tipping pointin about vuosi sitten. WBA suunnaksi, muukaan ei auta.

* Maailman punatukkaisin pelaaja (ikinä) Dave Kitson pääsi takaisin valioliigaan. £5.5 miltsiä on muuten pikkuisen ronski summa Kitsonista, mutta näinhän nämä brittiseurat toimivat..

* Samalla tavalla £5 miljoonaa Marlon Kingistä tuntuu hieman liioitellulta, eikö?

* Paljon fiksumpaa onkin lainata hyökkääjä Egyptistä ensin vuodeksi, ja tehdä ne suuret kaupat vasta tämän koeajan jälkeen. Zaki on muuten aika ässä, yksi viime talven Afrikan kisojen tähdistä. Ja mottorisahaan, Zamalekin ja Al Ahlyn välisestä derbyväännöstä on hyvä juttu täällä, kiitos Guardianille.

* Paul Ince haluaa "Chilen vuoden pelaajan -08" Blackburniin. Villanuevan pedigree on kai ihan ok (varsinkin pihahöntsyissä), mutta Chileläisistä häntä aiemmin mieleen ponnahtavat ainakin (Pinochetin lisäksi) Jorge Valdivia ja Mati Fernandez. Tremendous bust potential, Chad Fordia mukaillakseni.

Lopuksi, mikä on kevennyksen vastakohta? Raskautus?

Viikon raskautus. Kyseenalaista vanhemmointia.

"Come on, jeez, show some nuts, Drake."

Jep jep.

1 comment:

ILL said...

re:Scott Carson, 22v. ehkä liian nuori maalivahti dumattavaks? Villan "puolustuksen" takana kuka tahansa näyttää pellelltä ja Carson oli OK, IMO.