Monday, July 14, 2008

Up In Smoke Tour 2008

Paljonko olisit valmis maksamaan sauhuista? Siis jos ihan tosissaan tekisi mieli? 15$? 25$? Jopa 50$? Travis Henryn (kyllä sama mies joka on näillä sivuilla noussut esiin viriiliyytensä ansiosta) mielestä 25 miljoonaa dollaria ei ole vielä liian kova hinta. Viimeisten todisteiden mukaan syynä toistuviin kiinni jäämisiin on kuitenkin ollut lääkärien tarjoama virheellinen informaatio. Tosin sen lapsikatraan kanssa voi aina silloin tällöin kaivata hieman rauhoittavia henkosia. Isänä olo ei ole helppoa, mutta Travis sentään yrittää. Samaan aikaan toisissa uutisissa kerrotaan teiniraskauksien olevan huipussaan. Might there be a common denominator? Me thinks so.

Mutta osaa ne valkoiset miehetkin; introducing Matt & Brad. Tosin mikäs siinä kun aloittaa riittävän nuorena. Vaikkapa 12-vuotiaana baseball-pelissä.

Lapset muistakaa, että huumeet ovat pahasta. Teistä voi isona tulla vaikka tälläisiä tai tälläisiä. Stephen A. on varmaan muuten yksi maailman rasittavimmista tv-kasvoista, joten luontaisesti hänet on laitettu raportoimaan 24/7 showta nimeltä Brett Favre. Brett:stä ja elämän faktoista lisää tällä viikolla.

3 comments:

tuplajuusto said...

Tonni vetoo että Travis Henryllä on keltanen Hummeri.

Ehkä Travis näkee tilanteen seuraavanlaisesti:

"Me no botha wid de gun play,
stay roun de weed block,
fire whe me use a fi light me spliff up"

Noh, epäilen. Eiköhän silläkin oo joku T.I. -henkinen arsenaali sträpättynä 24/7. Eikä Goodell taida tollasta rastamolotusta paljoa sympatiseerata.

Ja, eipähän Travisin tarvis laukoo sitä pikku-Travisiä jokaista vastaantulevaa emäntää kohti (ilman asianmukaista luotiliiviä), jäis enemmän rahaa savuihinkin..

Liikaa vesimelonia, sanon minä.

Ja kiitos Cheech & Chongin muistiin palauttamisesta, pitääkin koittaa hoitaa niitä pätkiä jostain. Ammattimaisia elokuvia.

tuplajuusto said...

Ah, keltanen Hummeri. Kerran elämässä kun pääsis tollasta kokeilemaan..

ILL said...

kyllä keltanen koulubussi on paree!