Monday, July 28, 2008

Iso pyörä


Niinpä niin. Tottenham teki Liverpoolista kertaheitolla mestarisuosikin, kapteeni-Keano tekee kärrynpyöränsä jatkossa pääsääntöisesti the Kopin edessä. Käsittämätöntä touhua Ramosilta. On todella mielenkiintoista nähdä minkälainen kuningassuunnitelma Magic Juanden paellan seasta löytyy. David Villa tai Diego Capel kenties..? No, toivottavasti ei sentään yritä ostaa Cesciä naapurista, tosin sitä kaupankäyntiä olisi kyllä hauska seurata. Varsinkin kun Daniel Levy on hommassa mukana.

Mutta Keanea on koko lailla hankala korvata. Ellei jopa mahdotonta.. tässä vielä parhaita paloja kuudelta vuodelta.Blaka, nuoren Robertin siirto ei ollut päivän ainoa suuri selkkaus saarella, ei sinne päinkään. Itse asiassa yhtä kiireistä intra-Valioliiga-siirtopäivää ei tule ihan välittömästi mieleen vaikka kuinka yrittäisi. Yllä mainitun jälkeen hämmentävin käänne oli Andy "Andrew" Johnsonin siirtyminen Craven Cottagelle. Niin, Fulham teki järkevän kaupan, ensimmäistä kertaa sitten Louis Sahan (järkyttävään ylihintaan) myymisen. Ihan niinkuin Hodari ei yrittäisikään tiputtaa seuraa vuotta myöhässä divariin, merkillistä. Toisaalta, Johnson on aiemminkin tehnyt 20 maalia seuralleen ja pudonnut tästä huolimatta. Identtinen jatko-osa Palacen tarinalle ei tunnu lainkaan mahdottomalta.

Mystillinen on myös El-Hadji Dioufin ja Roy Keanen solmima yhteistyösopimus. Olen todella yllättynyt mikäli tämä parivaljakko luovii kauden läpi ilman minkäänlaisia konflikteja. Itse asiassa marraskuuhunkin asti sovussa pääsemistä voisi pitää pienenä ihmeenä. Osallistuukohan the Real Keano oman jenginsä treeneihin nappikset jalassa? Ja jos osallistuu, niin saako jossain lyödä vetoa sen puolesta että hän vetää jonkun selkkauksen seurauksena Dioufin kylmäksi suunnilleen näin?

Pari vielä:

* Lampsy ei lähde vielä. Scolarihan on luvannut pelata 4-4-2:ta, ja näille neljälle keskikenttäpaikalle on siis tarjolla Frank, Ballack, Essien, Deco, Cole, Obi, Malouda, SWP.. ehkä jopa Kalou. Mielenkiintoista, ei voi muuta virkkaa.

* Gary Megson korvasi Dioufin välittömästi. Mustapha Riga oli viime kaudella La Ligan jumboksi jääneen Levanten paras höntsäri, itse asiassa valovuosien erolla seuraavaan. Mutta se ei toisaalta tarkoita yhtään mitään kun pääsee (joutuu?) pelaamaan taistelupalloa Kevin Daviesin vieressä.

* Ivan Campon lähdettyä Valioliigassa on vallinnut eräänlainen tyhjiö. Tämä ei kuitenkaan liity ylimääräiseen painoon (Andy Reid hoitaa homman) vaan hiuksiin. Mutta asia korjaantunee lähiaikoina kunhan Fabricio Coloccini roudaa permanenttinsä pohjois-Englantiin. Kyseessä on ihan ok pelimies, tosin hieman altis ajoittaisille räikeille virheille. Eli sopii Newcastleen loistavasti.

Eikä muud, rauhaa ja kaikkee.

2 comments:

ILL said...

Otas ny lasi kylmää kool-aidia! Keanen siirto nyt EI kuitenkaan tee liverpoolista mestarisuosikkia. Ei ees kandi-tattia.

Nyt, kun spurs myy viä Berbaattorin TamUun eiku ManUun ni kuka niillä hyökkää. Deep Bent sitten varmaan. Outoo toimintaa.

AJ on Fulhamille ainakin hyvä hankinta, parempi ku EJ (liigan paskin tm).

Sunderlandistä on pikkuhiljaa tulossa mun uus suosikkijoukkue. Vielä kun älyäis pistää Dyffin kärkeen!

eehoo said...

Ei ole todellakaan Ramosin syy, että Keane lähti ja kohta Berbatovkin. Keane vietiin väkisin. Hommahan lähti siitä kun Liverpool kyseli Tottenhamilta, että myykö Keanen. Vastaus oli kielteinen. Tämän jälkeen Liverpool kosiskeli itse pelaajaa ja pian Keane valittaa seuralleen, että haluaa lähteä. Sama juttu oli Berbatovin kohdalla. Turha tommosia on katella Spursissa, kun eivät halua pelata siellä.