Saturday, July 26, 2008

Viikon liikkujat


Younes Kaboulilla taitaa olla ongelmia (hiuksien lisäksi) päätöksenteossa. Ensin Sunderlandiin, sitten Villaan.. mutta kun Slangin' 'Arry pisti tarjouksensa kehiin niin mieli muuttui. Lehtitiedot eivät kerro kuuluuko Kaboulin sopimukseen autoetu.

Seuraavassa vielä yhteenvetoa viikon muista maininnan arvoisista ihmissiirtymistä:

* 'Arryn kaupasta saa myös ostaa, tämän viikon hittituote on Sulley Muntari. Myyntivoitoksi on näillä näkymin jäämässä £5.7 miljoonaa, aika jäätävästi hoidettu. Redknapp ei todellakaan ole mikään eilisen teeren poika näissä hommissa, mutta sehän oli jo tiedossa.

* Paul Robinson saa uuden alun Blackburnissa. Henkilökohtaisesti uskon, että Robbo pelailee ihan ok kauden. Paluu maajoukkueeseen on täysin mahdollinen, ottaen huomioon että Carson pelaa WBA:ssa ja Foster hengailee ManUn penkillä.

* Syy Blackburnin äkilliseen veskaripulaan on tietysti Brad Friedelin yllättävä hinku päästä Aston Villaan. Friedelin 'clean sheet' -tilastot olivat viime kaudella hyvinkin positiivisen näköiset, mutta Villan puolustuksellahan on tapana päästää ihan turhia maaleja otteluiden lopussa. Fantasykautta ajatellen: Ei jatkoon.

* West Ham osti lupaavan sveitsiläis-albaani-tukkaihme-metroseksuaali Valon Behramin, joka esiintyi EM-kisoissa ihan mallikkaasti. Mark Noble on varmasti mielissään tilanteen kehityksestä. Behramissa on potentiaalia, mutta hankinta tuntuu silti aika lailla tarpeettomalta.

* Rafa hommasi Dirk Kuytille kirittäjän. Ngog, joka teki viime kaudella yhden maalin 18 pelissä, on Jean-Alain Boumsongin serkku. Ai jai, todella huonot lähtökohdat Valioliiga -uralle.

Tällaisia, lisää taas sitten kun jotain tapahtuu. Olli Saarela on väsynyt spede. Nokialaisten naisten on syytä olla varuillaan..

1 comment:

tuplajuusto said...

Jou, pallinaamat. Pistäkää tohon last.fm -kohtaan haluamanne widgetti. Noi mun viime viikolla tekemät muutoksetkaan ei näytä jeesaavan, weekly -listat ei pelitä.

Paskan möivät.